Stiri

S-a deschis prima cafenea Starbucks la Iasi in Palas Mall

S-a deschis prima cafenea Starbucks la Iasi in Palas MallStarbucks inaugureaza prima cafenea din Iasi, in Palas Mall. Luni, 29 decembrie 2014, are loc deschiderea primei cafenele Starbucks din Iasi.
Starbucks, cel mai mare lant de cafenele din lume, inaugureaza prima cafenea din nord-estul Romaniei, la Iasi. Aceasta va fi situata in Palas Mall, in zona intrarii principale, si va fi prima din cele doua cafenele pe care gigantul le va deschide in Palas.
„Prin noua cafenea Starbucks deschisa la Iasi facem inca un pas in strategia noastra de dezvoltare. Am decis sa fim prezenti in cel mai frumos oras din inima Moldovei pentru a le oferi iesenilor experienta Starbucks si atmosfera speciala a cafenelelor noastre”, a declarat Bogdan Guzga, district manager Starbucks Romania.

Cafeneaua se va extinde pe o suprafata de 150 de metri patrati, iar vara va fi completata de o terasa de 100 de metri patrati. Desi aceasta locatie va fi axata in jurul conceptului de take-away, iesenii vor regasi aceeasi calitate si aceleasi produse premium ca si in restul locatiilor: cele mai populare si iubite sortimente de bauturi Starbucks – Caramel Macchiato, Caffè Latte, Cappuccino, gama de bauturi reci Frappuccino, dar si ceaiuri si ciocolata calda, alaturi de o gama variata de prajituri si produse de patiserie. De asemenea, vor putea achizitiona pentru acasa ceaiuri si cafele boabe, precum si cani, termosuri si accesorii pentru preparat cafeaua.

Starbucks a pregatit si o serie de surprize pentru cei care le vor trece pragul.
„Aceasta deschidere reprezinta un prilej de bucurie pentru noi si vrem sa impartasim si cu clientii nostri. Pentru ziua deschiderii vom avea orice bautura la jumatate de pret urmand ca de marti si pana la finalul lunii ianuarie 2015, clientii sa beneficieze de oferta de 1+1 la toate bauturile preparate” a mai declarat Bogdan Guzga, district manager Starbucks Romania.

Un cadou frumos de la #starbucks #iasi #palasmall #palasiasi

A photo posted by Bogdan Alupoaie (@ebogdan85) on Dec 12, 2014 at 7:45am PST

Cafeneaua din Iasi va fi prima deschisa in regiunea Moldovei, si cea de-a douasprezecea locatie Starbucks din Romania. In prezent exista alte opt locatii in Bucuresti, una in Constanta, una in Cluj si una in Timisoara.

2014 a fost un an plin pentru Starbucks, care si-a extins afacerea in mai multe locatii din Bucuresti, ultima pe lista fiind cafeneaua de la Hanul lui Manuc, din Bucuresti, inaugurata in luna decembrie.

Starbucks este liderul mondial in vanzarea cu amanuntul si prajirea cafelei de specialitate. Prima locatie a fost infiintata in 1971, in Piata Pike din Seattle, iar in momentul de fata are in portofoliu peste 20.000 de locatii la nivel global.

Starbucks a intrat pe piata din Romania in anul 2007, odata cu deschiderea primei cafenele in Plaza Romania.

S-a deschis prima cafenea Starbucks la Iasi in Palas Mall

S-a deschis prima cafenea Starbucks la Iasi in Palas Mall

S-a deschis Starbucks la Iasi in Palas Mall

S-a deschis Starbucks la Iasi in Palas Mall

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Starbucks Coffee la Iasi – Bogdan Alupoaie Blog

  2. Pingback: Starbucks Palas Mall | Iasi 4u

  3. Pingback: Double Stars posesorilor de carduri de fidelitate de la Starbucks Romania - EPoX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top