Stiri

Wizz Air intentioneza sa deschida ruta Iasi – Paris

Wizz Air intentioneza sa deschida ruta Iasi - Paris
Exista informatii din interiorul companiei Wizz Air precum ca se doreste o noua cursa de la Iasi, de data aceasta spre Aeroportului Beauvais din Paris, Franta. Din mai multe surse, intentia de a realiza aceasta ruta de la Iasi cu Wizz Air exista din luna decembrie a anului 2014, iar procedurile in acest sens ar fi demarat deja.

Din Iasi, compania Wizz Air opereaza momentan doar catre Venetia, din acest an 2015, vor mai exista inca 2 destinatii destul de apreciate de catre romani si anume spre Londra si Milano.

Iasi – Venetia, singura cursa Wizz Air din Capitala Moldovei, a incheiat anul 2014 cu un grad de incarcare mediu de 86%, ceea ce inseamna ca aceasta ruta a inceput mai mult decat excelent.

In acest moment pe Aeroportul International Iasi opereaza trei companii aeriene: Tarom, Austrian Airlines si Wizz Air. Zilele de operare pentru ruta Iasi – Treviso vor fi marti si sambata, cele pentru ruta Iasi – Milano marti, joi, sambata, iar cele pentru Iasi – Londra vor fi miercuri si duminica.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Valentin

    May 30, 2015 at 9:29 pm

    Asteptam cu nerabdare, toti romanii din Franta, aceasta cursa Iasi-Beauvais Paris. Ne-am saturat de neseriozitatea celor de la Blueair care fac curse Bacau-Bruxelles si Bacau-Beauvais iar la aeroportul Bruxelles se poate intampla orice, este o bataie de joc maxima.
    Contez pe wizzair si sper sa introduca urgent aceasta cursa.
    Valentin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top