Stiri

Sambata, 29 noiembrie se redeschide pationarul de la Palas

Sambata, 29 noiembrie se redeschide pationarul de la PalasAnsamblul din inima Iaşului dă startul celei mai îndrăgite distracţii de iarnă şi îi aşteaptă pe pasionaţii sportului pe gheaţă la singurul patinoar din oraş. Palas Ice se redeschide sâmbătă, 29 noiembrie 2014, la ora 14.00 şi va funcţiona zilnic, în sezonul rece.
Patinoarul din parc are o suprafaţă de 1.200 mp şi poate găzdui până la 300 de iubitori ai mişcării pe gheaţă. Palas Ice va fi deschis de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 22.00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 09.00 – 23.30. Din 6 decembrie, în zilele de week-end, primele trei serii (09.00 – 12.00) sunt dedicate celor care doresc să înveţe tainele patinajului împreună cu un instructor specializat.

Pentru o oră şi jumătate de mişcare pe gheaţă, tariful este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine, le pot închiria de la Palas Ice pentru 10 lei. Un curs de patinaj cu instructorul costă 20 de lei.

Sambata, 29 noiembrie se redeschide pationarul de la Palas

Patinoarul Palas Ice beneficiază de tehnologie performantă de răcire şi menţinere a gheţii, fiind funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top