Stiri

Se deschide Ciocolateria Leonidas, celebrele praline din Belgia vin si la Iasi

Se deschide Ciocolateria Leonidas, celebrele praline din Belgia vin si la IasiSe deschide Cofetaria Leonidas, celebrele praline din Belgia vine la finalul lunii aprilie la Iasi datorita unuia din francizorii brandului investeste 40.000 de euro pentru o astfel de locatie in Capitala Moldovei. Aceasta va avea un concept de functionare diferit fata de celelalte cofetarii detinute de catre antreprenor in Bucuresti si Brasov, pe langa posibilitatea de a cumpara praline de lux, clientii vor putea servi bauturi bazate pe cafea, ciocolata, inghetata belgiana si spatii special amenajate incat confortul clientului sa fie pe masarua produselor consumate.

“Leonidas Chocolate&Café este un concept store al grupului belgian, care combina produse de ciocolata cu cafea de inalta calitate. Noutatea acestui concept este posibilitatea de a servi o varietate de bauturi pe baza de ciocolata belgiana si cafea, sub semnatura Leonidas: Leonidas Café Fondant, Leonidas Manon Blanc Café, Leonidas Original si Leonidas Frozen Noisette.”

Se deschide Ciocolateria Leonidas, celebrele praline din Belgia vin si la Iasi

Acest nou concept se va aplica la Iasi, unde va exista si o terasa in fata ciocolateriei, locatia Leonidas urmand a fi in zona pietonala bd. Lapusneanu, unde deja se mai afla 2 cofetarii locale.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top