Sport

Alexandrion – Noul sponsor oficial al echipei de fotbal CSMS Iasi

ALexandrion - Noul sponsor oficial al echipei de fotbal CSMS IasiFotbalul se joacă pentru suporteri, nu pentru jucători sau preşedinţi, de aceea salutam ideea grupului Alexandrion, noul partener oficial al CSMS Iasi, de a veni alături de echipă, cu intenţia de a aduce cât mai mulţi spectatori la stadionul Emil Alexandrescu din Copou. Felicitam Alexandrion Group România pentru implicarea în sportul ieşean şi suntem siguri că venirea alături de una dintre cele mai bune echipe din Iaşi va fi de bun augur. Iaşiul este un oraş deschis pentru cei care doresc să vină alături de sport.

“Noi ne dorim sa facem performanta la Iasi si va multumim ca ati venit alaturi de noi. Speram sa nu dezamagim”, a declarat capitanul Ionut Voicu, acesta fiind completat de presedintele Prunea: “Alexandrion nu este un sponsor, e un spirit. Acest brand inseamna performanta, iar asta ne obliga. Totul depinde doar de noi”. Antrenorul Nicolo Napoli a fost mai scurt, afirmand si dansul ca venirea grupului Alexandrion alaturi de echipa este de bun augur.

470_754935441306070_3686035743178503129_n

Pe noul echipament al echipei CSMS Iasi, vor fi inscriptionate siglele ALexandrion Group dar si Blue Air.

new-aa7b451a06c770efe42d234f18a3dde9

Clubul care reprezintă Iaşiul a fost fondat pe 27 aprilie 1945, şi este una din echipele importante ce activează în Liga l.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top