Stiri

Palas Iaşi a primit „Certificatul de Excelenţă” pe anul 2015 din partea TripAdvisor®, cel mai mare website de turism din lume

Palas Iaşi a primit „Certificatul de Excelenţă” pe anul 2015 din partea TripAdvisor®, cel mai mare website de turism din lumeAnsamblului Palas Iaşi i-a fost acordat premiul „Certificatul de Excelență”, din partea TripAdvisor®. Ajuns la cea de-a cincea ediție, premiul recunoaște excelența și este acordat celor care obțin, în mod constant, recenzii foarte bune din partea turiștilor pe website-ul TripAdvisor®. Printre câștigătorii „Certificatului de Excelență” se numără spațiile de cazare și alimentație publică, precum și atracțiile din întreaga lume care le-au oferit clienților, constant, servicii de calitate superioară.
Pentru alegerea câștigătorilor „Certificatului de Excelență”, TripAdvisor® utilizează un algoritm propriu, care stabilește laureații în funcție de calitatea, cantitatea și caracterul recent al recenziilor și opiniilor publicate de turiști pe TripAdvisor®, de-a lungul unei perioade de 12 luni, precum și în funcție de statutul și poziția ocupată de companie în Indexul de Popularitate de pe website.

Palas Iaşi este singurul ansamblu urbanistic multifuncţional din România, vizitat anual de aproximativ 14 milioane de persoane. Dintre aceştia, 43% vin din afara Iaşului, din judeţele limitrofe şi din Republica Moldova, dovedind caracterul regional al dezvoltării urbanistice.

diploma

TripAdvisor® este cel mai mare website de turism din lume, care le permite turiștilor să-și planifice și rezerve călătoria perfectă. Website-urile care funcționează sub brandul TripAdvisor® formează cea mai mare comunitate de turism din lume, cumulând peste 225 de milioane de recenzii și opinii, care acoperă peste 4,9 milioane de facilități de cazare, restaurante și atracții.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top