Stiri

Caravana Coca-Cola ajunge în Iași!

Caravana Coca-Cola ajunge în Iași!Iarna aceasta, Coca-Cola continuă să ofere momente magice, noi motive de bucurie și să inspire oamenii să zâmbească mai des, prin campania „De Crăciun, fă pe cineva fericit!”.
Caravana lui Moș Crăciun păstrează tradiția și ajunge și anul acesta în România, în perioada 30 noiembrie – 24 decembrie. După ce s-a oprit în București, Craiova, Timișoara și Brașov, Caravana continuă călătoria sa plină de surprize și ajunge în Iași, unde va sta pe 12 și 13 decembrie, între orele 14:00 – 22:00, în Piața Palatului (In fata Palatului Culturii).

După Iași, Caravana va ajunge din nou în București, unde va rămâne timp de mai multe zile, conform programului:

• 18.12.2015, Promenada Mall, între orele 15:00 – 21:00;
• 19.12.2015, Promenada Mall, între orele 13:00 – 22:00;
• 21.12.2015 – 24.12.2015, Piața Universității, între orele 10:00 – 22:00.

Iar la Iasi programul va fi:

• 12.12.2015 (Sambata) In fata Palatului Culturii Iasi, intre orele 14:00 – 22:00;
• 13.12.2015 (Duminica) In fata Palatului Culturii Iasi, intre orele 14:00 – 22:00;

Peste tot în lume, zilele de Craciun sunt speciale, iar pentru Coca-Cola au devenit o adevărată tradiție. Imaginile care îl au în prim plan pe Moș Crăciun alături de Caravana sa luminată sunt recunoscute de oamenii din lumea întreagă, fiind imediat asociate cu brandul Coca-Cola și emoția sărbătorilor.

Totodată, pentru milioane de fani ai brand-ului, Caravana lui Moș Crăciun marchează, în mod simbolic, numărătoarea inversă până la zilele mult așteptate de Crăciun.

caravana-coca-cola-1

Astfel, pentru că înțelege cât de importantă este experiența Caravanei pentru consumatorii săi, anul acesta, Coca-Cola aduce primul Pop-up Store de Crăciun cu obiecte de colecție și accesorii inedite.

Pentru orice produs cumpărat din Pop-up Store, Coca-Cola donează contravaloarea sa cauzelor susținute de Fundația Make-A-Wish România. Fiecare achiziție va reprezenta, astfel, un cadou pentru cei dragi și va contribui, în același timp, la îndeplinirea dorinței unui copil.

Mai mult, participanții la Caravană vor avea ocazia unică de a construi imaginea universală a lui Moș Crăciun. Fiecare poate fi parte din experiment, dacă se lasă fotografiat de echipa Coca-Cola.

caravana-coca-cola-4

În plus, anul acesta, Coca-Cola le oferă șansa consumatorilor să interacționeze cu Moș Crăciun, prin intermediul unui serviciu online ce va fi disponibil începând cu 15 decembrie. Prin introducerea numelui și a numărului de telefon, aceștia pot lua legătura cu Moș Crăciun sau îi pot surprinde pe cei dragi cu un apel din partea acestuia.

Întreaga inițiativă este parte din campania „Fă pe cineva fericit!” care, pe lângă noile experiențe, aduce pentru al doilea an consecutiv sticla de sărbătoare Coca-Cola. Printr-un strop de magie, în doar câteva secunde, eticheta sticlei de Coca-Cola de 0.5L PET ia forma unei funde de cadou.

caravana-coca-cola-3

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top