Evenimente

Cluburile Rotaract din Iași colectează alimente pentru nevoiași

Cluburile Rotaract din Iași colectează alimente pentru nevoiașiCluburile Rotaract Iași, Rotaract Iași 2000, Rotaract Iași Curtea Domnească și Rotaract Iaşi Copou te invită să donezi alimente neperisabile pentru persoane sau familii defavorizate din județul Iași. Vino la Selgros, în perioada 11-13 decembrie, pentru a face Crăciunul mai frumos celor care nu au ce pune pe masă. La intrarea în magazin voluntarii Rotaract și Interact îți vor explica cum poți dona, iar la ieșire te invită să identifici coșul Rotaract pentru a face donația.
Campania „Astăzi tu dăruiești” este o inițiativă a Districtului 2241 Rotaract România și Republica Moldova, care își propune sprijinirea persoanelor cu posibilități financiare reduse, prin colectarea de alimente neperisabile, în marile supermarketuri. Aceste alimente vor ajunge apoi la beneficiari, atât în mediul urban cât și în cel rural.

În ultimii ani, cluburile Rotaract din România și Republica Moldova au reușit să strângă peste 50 de tone de alimente neperisabile, care au fost apoi donate.

Anul acesta, campania are loc în perioada 11-13 decembrie (BUCUREŞTI, IAȘI și REŞIȚA) și în perioada 18-20 decembrie (BUCUREȘTI, DEVA, CONSTANȚA, FOCŞANI, SIBIU, PIATRA NEAMȚ, CONSTANȚA, RÂMNICU VÂLCEA, TÂRGU MURES, TIMIŞOARA și VASLUI).

12310011_1066126970073749_555205930633524650_o

La nivel local proiectul este organizat cu sprijinul Selgros România, dar și a cluburilor Rotary Iași, Rotary Iași 2000, Rotary Iași Curtea Domnească, Rotary Iași Copou, Interact Iași, Interact Iași 2000, Interact Curtea Domnească Iași și Interact Iaşi Copou.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top