Stiri

Mobilier la comanda pentru dormitor

orchid_dormitor_720pPrimul pas dupa ce se achizitioneaza un apartament, fie cumparat cu banii jos sau prin programul Prima Casa este mobilierul, care poate ajunge la sume destul de ridicate, totul depinde de buget si stilul dorit. Daca pentru living, lucrurile sunt mai complicate si asta pentru ca reprezinta locul in care se petrece mai majoritatea timpului si asta mai ales pentru ca acolo se aduna prietenii si rudele. Mai pe scurt acea zona este cea mai circulata, dar totusi dupa o zi plina de munca trebuie sa urmeze momentul in care trebuie sa te mai si odihnesti si aici intra in prim plan dormitorul.

Mobila de dormitor facuta la comanda este cea mai aleasa optiune intalnita in cele mai multe cazuri si asta pentru ca lumea prefera sa isi adapteze elementele de mobilier in functie de suprafata camerei. Dormitorul este spatiul destinat odihnei dar si a rasfatului, locul unde se intampla lucrurile intime dar si dupa statisticile specialistilor, locul unde iti petreci o treime din viata. Indiferent de stilul modern sau clasic pe care il alegi pentru dormitorul tau, trebuie sa stii sa-ti alegi culorile si finisajele astfel ca odihna ta sa fie de cea mai buna calitate.

orchid_dormitor_720p

In alegerea unui dormitor trebuia luat in calcul ca acesta trebuie sa fie pozitionat intr-un loc cat mai linistit al casei, departe de galagia strazii sau a livingului pentru ca astfel se poate obtine atmosfera calda, se recomanda sa fie cat mai departe de intrarea principala a locuintei indiferent daca vorbim despre o casa pe pamant sau un apartament si asta pentru ca la nivelul subconstientului, acest lucru ofera sentimentul de protectie si siguranta.

Mai trebuie tinut cont si de pozitionarea din punct de vedere cardinal si asta pentru ca soarele dimineata bate intr-o directie iar la amiaza din alta directie, cea mai indicata directie fiind cea spre sud-vest.

Daca va pasioneaza si credeti in energii atunci trebuie sa stiti ca ca pozitia picioarelor in pat nu trebuie sa fie spre usa si asta pentru ca se zice ca energia se scurge spre usa, ceea ce duce la concluzia ca in dormitor va exista tot timpul un deficit de energie vitala.

kaspian_clasic

Specialistii mai spun ca patul nu trebuie niciodata amplasat pe acelasi perete cu usa si asta pentru ca s-a ajuns la concluzia ca aceasta pozitionare in subconstient da o nota de stres, dezechilibru si nesiguranta.

Se recomanda asternuturi din materiale naturale, a se evita materialele sintetice pentru acestea creaza in anumite perioade ale anului disconfort care duce la un somn prost. La fel trebuie tinut cont si de paleta de culori care trebuie sa fie calde sau neutre. Mobila la comanda trebuie sa fie din lemn, la fel ca si parchetul pentru pardoseala, acestea sunt sanatoase si induc o atmosfera calda si linistita care duc spre relaxarea necesara dintr-o camera precum dormitorul.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top