casti de copiat
Stiri

Iasi – Paris din toamna cu Blue Air dar si spre Roma si Londra

Iasi - Paris din toamna cu Blue Air dar si spre Roma si LondraDupa lansarea cursei interne Bucuresti – Iasi, Blue Air anunta introducerea a 3 noi rute externe cu plecare din Iasi, respectiv Roma, Paris si Londra.
Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32.90 euro*/ segment (*taxe incluse, locuri limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere.

“Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare.
Aeroportul International Iasi reprezinta a cincea baza operationala a Blue Air, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni.
Londra si Paris se vor bucura de 2 frecvente pe saptamana, iar Roma se va opera cu 3 frecvente, din 25 octombrie 2015“, a declarat dl Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

rute_noi_ro_logo

“Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice. Lucrurile capata o alta turnura prin intoducerea acestei noi destinatii premium, Aeroportul Iasi dovedindu-si inca o data importanta atat in raport cu alte aeroporturi regionale cat si pentru comunitatea noastra” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International IASI.

Aeroportul International Iasi anunta Parisul printre rutele externe directe deschise de Blue Air, companie aeriana care isi va stabili baza de operare la Iasi.
Astfel, incepand din toamna, de la
Iasi se va putea calatori direct la Paris, o destinatie asteptata si solicitata de ieseni de foarte mult timp. Compania aeriana Blue Air isi stabileste baza aeriana la Iasi, detalii cu privire la orarul zborurilor si punerea in vanzare a biletelor pentru rutele externe urmand a fi comunicate in cel mai scurt timp.

blue-air-boeing-737-800

“Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice. Lucrurile capata o alta turnura prin intoducerea acestei noi destinatii premium, Aeroportul Iasi dovedindu-si inca o data importanta atat in raport cu alte aeroporturi regionale cat si pentru comunitatea noastra.” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi

blue-air-aircraft

Totodata, Aeroportul Iasi incepe sa fructifice toata munca depusa pentru dezvoltarea portofoliului de rute, pentru conectarea directa cu importante orase ale Europei, existand pentru prima data premisele reale deschiderii pe mai departe a unor destinatii cel putin la fel de importante.

blue-air-aircraft-interior

“Suntem in discutii avansate pentru deschiderea de rute spre Germania si spre Istanbul – oras pe care viitorul il va gasi ca fiind unul dintre cele mai importante centre comerciale din lume. Pot spune de pe acum ca exista o posibilitate insemnata ca atat Istanbulul, precum si un oras important din Germania, ca destinatii externe directe, sa fie introduse tot din toamna, de la Aeroportul Iasi”‎ a mai afirmat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi.

blue-bistro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top