Evenimente

News Café va invita la o degustare de vinuri italienesti

News Café va invita la o degustare de vinuri italienesti Cine stie sa deguste un vin bun, stie sa soarba din el picaturi de geniu.” – Baudelaire.
Degustarea vinurilor sau arta aprecierii lor prin degustare este o analiza senzoriala mult diferita de simplul act de a bea. Ea implica reflectie, recunoastere si apreciere. Pentru aceasta nu sunt suficiente numai cunostinte temeinice despre vin, ci si un vocabular specific, suficient de cuprinzator pentru a exprima ceea ce simtim.

banner-300x250-degustare-news-cafe-02

Povestea vinului a fost scrisa, de-a lungul timpului, cu savoare si umor, trasand coordonate culturale, istorice, geografice si organoleptice. Odata cadrul stabilit, era firesc sa urmeze si un manual practic de degustare, treaba de care s-a ingrijit detinatoarea uneia dintre vocile cele mai autorizate si mai iubite in lumea internationala a vinului si consultant pentru pivnitele regale, Jancis Robinson.

vinuri_degustarejpg

Acest “ghid lichid” e menit sa va tina companie in data de 04 iulie 2015, orele 17:00, la News Café Iasi, unde va invitam sa degustati 4 sortimente de vinuri italienesti, cu numele inscrise in certificatele lor de nastere de BAROLO SORDO, CHIANTI-BINDI SERGARDI, FRANCIACORTA si ROSE-ASTORIA.

News Café va invita la o degustare de vinuri italienesti

Date contact:

www.vitaly.ro
silviu.marciuc@vitaly.ro

Str. Străpungere Silvestru, nr. 28,
700005, Iași – România
+40 753 800 645

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top