Stiri

Rezervă online vouchere de reducere la Centrul Comercial Felicia

Centrul Comercial Felicia a lansat de curând o aplicație prin care îți poți rezerva vouchere cu reduceri de 30 Ron în magazinele din Felicia. Aplicația are perioadă limitată, așa că trebuie să profiți de ea chiar acum!
Rezervă online vouchere de reducere la Centrul Comercial Felicia

Mecanismul este unul foarte simplu, astfel că, din numai 4 pași te poți bucura de reduceri:

1. Intră în aplicație cu un click AICI
2. Analizează oferta de vouchere și dă click pe butonul “Rezervă” din dreptul voucherului dorit
3. Mergi la Centrul Cromatic (situat în zona magazinelor Takko – Deichmann) în termen de maxim 7 zile de la rezervarea voucherului pentru a-l ridica
4. Folosește voucherele de reducere în magazinele din Centrul Comercial Felicia!

În plus, alte vouchere în valoare de 20 Ron la magazinele care nu sunt prezente în aplicația online sunt disponibile într-o broșură care a fost distribuită în oraș. Dacă nu te-ai numărat printre norocoșii care au primit broșura acasă, află că aceste broșuri pot intra și în posesia clienților care se prezintă la Centrul Cromatic (situat în zona magazinelor Takko – Deichmann) și își fac Card Cromatic.

Cardul Cromatic este cardul de fidelitate al Centrului Comercial Felicia prin care clienții care își înregistrează cumpărăturile pe card pot beneficia de premii instant, reduceri in magazinele partenere sau înscrieri la tombole. Cardul Cromatic se face gratuit, prin simpla completare a unui formular de adeziune.

În plus, în luna mai, în fiecare zi, primii 100 de clienți care se prezintă cu bonuri în valoare de 200 Ron la Centrul Cromatic primesc garantat un voucher pentru decontarea carburantului în valoare de 30 Ron. Mai multe detalii despre această campanie puteți găsi AICI.

Rezervă online vouchere de reducere la Centrul Comercial Felicia

Spor la shopping!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top