Evenimente

Plecata dupa reduceri la Felicia

Vara aceasta este putin altfel si s-au schimbat multe lucruri in viata noastra dupa perioada in care am stat in casa si ne-am protejat pe noi insine si pe cei dragi. Am invatat sa ne bucuram mai mult de lucrurile marunte, ne-am schimbat obiceiurile zilnice, cumparaturile le facem diferit, chiar si concediile sunt planificate altfel. Insa magazinele pastreaza traditia si au inceput promotiile de vara, la articolele de sezon.

Plecata dupa reduceri la Felicia este titlul campaniei de vara de la Centrul Comercial Felicia si transmite un mesaj foarte important: magazinele au taiat preturile, la produsele de vara! Gasesti haine, incaltaminte si accesorii la preturi reduse intre 10% si 70%. Perioada promotiilor este diferita de la magazin la magazin, dar poti gasi pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia noutatile zilnice despre reduceri.

Daca esti plecata sau plecat dupa reduceri la Felicia si ai gasit ceea ce iti doresti sa porti vara asta, treci pe la Centrul Cromatic cu bonurile de cumparaturi pentru a participa tombola cu premii oferite saptamanal si la final de campanie.

La extragerile saptamanale, sunt oferite cate 7 vouchere de cumparaturi in valoare de 300 Ron fiecare. Voucherele sunt valabile la magazinele din Centrul Comercial Felicia. Numele magazinelor il vei afla saptamanal, iar pentru prima saptamana cele 7 vouchere de la tombola sunt oferite la magazinul Tom Tailor.

La extragerea finala, castigi o bicicleta cadou, daca esti cel mai norocos dintre participanti. Castigatorul va fi anuntat pe data de 10 august.

Inscrierile la tombola se fac la Centrul Cromatic, in baza bonurilor de cumparaturi in valoare de minim 150 Ron, din perioada 29 iunie – 9 august, de la magazinele din Centrul Comercial Felicia. Sunt luate masuri de preventie impotriva infectarii cu virului SARS-COV-2, prin care participantii sunt rugati sa se dezinfecteze pe maini inainte si dupa atingerea oricarei suprafatei. Echipamentul folosit pentru inscriere este dezinfectat dupa fiecare utilizare. Contactul cu personalul care face inscrierile la tombola este protejat prin separatorul de plastic, aflat la Centrul Cromatic, pentru siguranta tuturor.

Vara aceasta te bucuri reduceri in magazine si premii la tomola, la Centrul Comercial Felicia!

Detalii pe siteul www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top