After Party Review

Impresiile de dupa expozitie de arta a Ioanei Palamar

Impresiile de dupa expozitie de arta a Ioanei PalamarIntr-un cadru select, alaturi de o tanara valoare ieseana si de un renumit somelier, (ce reprezinta cu onoare Casa de Vinuri Cotnari), Clubul Rotaract Iasi a avut deosebita placere de a fi gazda acestui eveniment deosebit.
Vizitatorii, prezenti la aceasta expozitie, si-au putut incanta privirea cu operele Ioanei Palamar, absolventa a studiilor de licenta si de masterat din cadrul Facultatii de Arte Vizuale si Design, a Universitatii de Arte ,,George Enescu” din Iasi. In prezent, aceasta este inscrisa la studii doctorale, in anul al II-lea, in cadrul aceleasi facultati, obtinand numeroase premii si distinctii in domeniul artelor vizuale.

Stefan Timofte, somelierul Casei de Vinuri, care cu verva, pasiunea si cunostiintele ce l-au facut celebru, a aratat publicului adevarata masura a calitatii vinurilor de la Cotnari.

37

De asemenea, cei prezenti in cadrul acestui eveniment si-au incantat papilele gustative, sorbind din licoarea bahica, pusa la dispozitie de catre unul dintre sponsorii principali – Casa de Vinuri Cotnari.

22

Prin intermediul acestor ultime randuri, Clubul Rotaract Iasi doreste sa multumeasca sponsorilor, datorita carora organizarea acestui eveniment a fost posibila Grand Hotel Traian, Casa de Vinuri Cotnari, BavariaUsedCars.com, Iasi4u.ro, Clubului Rotary Iasi, celorlalte cluburi Rotary, Rotaract, Interact din Iasi si tuturor persoanelor prezente la eveniment.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top