Stiri

9 ani de shopping, cât pentru 9 vieți!

9 ani de shopping, cât pentru 9 vieți!

De 9 ani suntem alături de tine, încercând să îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie într-un singur loc: Centrul Comercial Felicia.

Anul acesta sărbătorim aniversarea celor 9 ani, cu mândria și bucuria de a oferi mereu experiențe inedite de shopping, distracții pentru cei mici sau momente de respiro printre pantofi, rochii și costume, pentru cei mari.

La Centrul Comercial Felicia oferim mii de premii aniversare!

Vino în perioada 15 septembrie – 16 octombrie, cu bonuri de cumpărături de minim 80 de lei, de la magazinele din Felicia (excepție hypermarket Carrefour), la Centrul Cromatic (situat în zona magazinului Deichamann), și vei primi un premiu pe loc – set suport pahare sau brelocuri personalizate, plus șansa la Marele premiu: 9 brățări personalizate din aur!

La finalul campaniei, pe 16 octombrie, va fi marea extragere: nouă dintre cei mai norocoși participanți vor primi câte o brățară Coriolan, din aur, care va fi gravată pe o parte cu textul ”Felicia 9 ani”, ca amintire din partea noastră. Pe cealaltă parte, câștigătorii au posibilitatea de a personaliza cu orice mesaj doresc.

Fidelitatea ta este răsplătită!

Folosește punctele de pe Cardul Cromatic și accesează premiile aniversare!
Pe baza punctelor acumulate în perioada campaniei, poți alege unul dintre cele 80 de vouchere pentru 2 persoane la restaurantul Trattoria sau unul dintre cele 55 de vouchere pentru 2 persoane la restaurantul Gramps.

Vrei un Card Cromatic?

Dacă îți faci un Card Cromatic, vei primi CADOU o sticlă de vin! Mai mult, vei avea șansa și la Tombola Cromatic: 8 vouchere în valoare de 100 de lei la magazinele din Felicia (Deichmann, Benvenuti, Pepco sau Organic Store).
Te invităm la Expoziția de tablouri din mușchi naturali și sculpturi florale 3D!

Sărbatorim aniversarea Centrului Comercial Felicia cu multe premii și surprize, în campania ”9 ani de shopping, cât pentru 9 vieți!”. Și dacă tot e sărbătoare, am pregătit un moment special, pentru toți iubitorii de natură.

La expoziție vei putea admira tablouri realizate din mușchi naturali, în cele mai inedite forme și culori. Alături de acestea, sculpturile florale prind viață prin dinamica croielii din flori naturale, care te învăluie într-o lume aparte.

Sărbătorește 9 ani de shopping, cât pentru 9 vieți, cu premii aniversare și experiențe unice la Centrul Comercial Felicia!

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook: Felicia-Iasi.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top