Stiri

Mananci la Restaurant Tago si ajungi pe Coasta de Azur

Mananci la Restaurant Tago si ajungi pe Coasta de AzurRestaurantul Tago isi rasplateste clientii fideli trimitandu-i pe Coasta de Azur. Pe 14 februarie de ziua indragostitilor, restaurantul Tago organizeaza o tombola a iubirii, unde marele premiu va fi o excursie la Coasta de Azur.
Tot ce trebuie sa faceti este ca la o masa sa se consume de minim 85 de Lei si sa lasati un feedback localului si drept multumire pentru acest lucru, puteti castiga o minunata vacanta in doi. Orice parere conteaza si acest lucru este important pentru ca Restaurantul Tago sa reuseasca sa se ridice la nivelul asteptarilor voastre.
Informatii si Rezervari la 0372972972, 0332808808 sau in locatie.
Mai jos gasiti regulamentul complet al concursului.

153a3fb0-1398-45b9-87e5-ae23d038d789

REGULAMENT OFICIAL
TOMBOLA
“14 februarie 2016 – Ziua Indragostitilor!”
Prezentul regulament are scopul de a informa potentialii participanti cu privire la organizarea si desfasurarea tombolei “14 februarie 2016 – Ziua Indragostitilor!”.
SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL TOMBOLEI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL TOMBOLEI
Organizatorul tombolei promotionale este S.C ITAL-GUSTO GRUP S.R.L., cu sediul pe str Ion C. Bratianu, nr. 36, parter, judetul Iasi, denumit in continuare “Organizatorul”. Participantii la tombola trebuie sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Tombolei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare ‘Regulament’). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu anuntarea in timp util a publicului. Regulamentul este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe Facebook/TAGO, fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant.
SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFĂSURĂRII TOMBOLEI
2.1. Tombola este organizata in restaurant “TAGO”, situat pe str Ion C. Bratianu, nr.36, parter, judetul Iasi.
2.2. Tombola se desfasoara in perioada 21.01 – 14.02.2016 pana la ora 22:30.
2.3. După data încheierii Tombolei, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate şi nu îşi mai asumă nici o obligaţie în legătură cu orice circumstanţă care ar putea eventual conduce la concluzia actualităţii sau continuării Tombolei.
2.4. Organizatorul se obligă să contacteze câştigătorii telefonic la numarul de telefon comunicat de aceştia la momentul completării Talonului de participare, de 3 ori la 3 ore diferite, iar în cazul în care câştigătorul nu răspunde la niciunul din cele 3 telefoane, câştigătorul este invalidat şi se actionează la contactarea primei rezerve.

SECTIUNEA 3. DREPTUL LA PARTICIPARE
3.1. La tombola poate participa orice persoana adulta(+18 ani), indiferent de nationalitate, sex, rasa, religie, origine etnica, avere, opinie, apartententa politica, origine sociala etc care achizitioneaza pe un singur bon unul sau mai multe produse din punctul de desfacere al Organizatorului, respectiv: restaurant “TAGO” in perioada 21.01 – 14.02.2016 pana la ora 22:30, cu exceptia membrilor Comisiei de validare a rezultatelor tragerii la sorti, a angajatilor Organizatorului, Coorganizatorului ori ai oricaror alte entitati implicate sub orice forma in organizarea tombolei. De asemenea, la tombola nu pot participa sotii si rudele de gradul I ale persoanelor mentionate in aliniatul precedent. Orice persoana care participa la tombola isi asuma astfel respectarea neconditionata a prezentului Regulament.

SECTIUNEA 4. PROCEDURA TOMBOLEI
4.1 Tombola se va desfasura in perioada 21.01 – 14.02.2016 pana la ora 22:30.
4.2 Tombola este, in conditiile prezentului regulament, deschisa participarii tuturor persoanelor fizice (denumiti in continuare “Participanti”) care au achizitionat pe un singur bon de casa in perioada mentionata la punctul 4.1 unul sau mai multe produse de la punctul de desfacere ale Organizatorului (restaurant “TAGO”) in valoare de 80 lei, facand dovada achizitiei produselor cu bonul de casa.
4.3 Taloanele pentru participarea la tombola se vor inmana clientilor impreuna cu bonul de casa (denumit in continuare „Bonul”).
4.4 Tombola nu se cumuleaza cu alte oferte.
4.5 Premiile oferite in cadrul Tombolei, nu sunt transmisibile.

SECTIUNEA 5. INFORMATII NECESARE PENTRU COMPLETAREA TALONULUI
5.1. Talonul se completeaza citet cu majuscule in spatiile lasate libere astfel:
– nume si prenume, numar de telefon, adresa e-mail, data nasterii, data completarii talonului si semnatura;
– raspunsurile la cele 7 intrebari ale mini-chestionarului.
5.2. Talonul trebuie completat in intregime si se depune in urna amplasata la punctul de desfacere al Organizatorului.
SECTIUNEA 6. VALIDAREA TALONULUI DE PARTICIPARE
6.1 Pentru ca un talon sa fie valid trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
– Talonul, in original, sa fie completat in intregime, cu toate datele in clar si cu raspunsurile la cele 7 intrebari ale mini-chestionarului;
– Talonul sa fie depus in urna amplasata la punctul de desfacere al restaurantului “TAGO” pâna la data de 14.02.2016 la ora 22:30.
6.2 Taloanele incomplete, ilizibile sau cu stersaturi nu vor fi luate in considerare, si, in consecinta, se va extrage un alt talon valid pentru desemnarea castigatorului.
6.3 Taloanele care nu sunt originale (copii xerox, documente refacute la imprimanta) nu vor participa la tombola si vor fi anulate de indata ce se va constata lipsa autenticitatii.
6.4 Talonul de participare la Tombola se acorda doar persoanelor care nu folosesc cardul de fidelitate.

SECTIUNEA 7. PREMII SI PROGRAMAREA EXTRAGERILOR
7.1. Premiile Tombolei
– Premiul cel mare: Un sejur de 3 nopti, 4 zile la Coasta de Azur, pentru 2 persoane adulte, in perioada 25.02-10.03.2016, transport cu avionul dus-intors, cazare hotel, camera dubla cu mic dejun inclus, transport aeroport-hotel-aeroport;
– Premiul al doilea: 4 ore de relaxare si suprize la SPA pentru doua persoane, in judetul Iasi;
– Premiul al treilea: O cina romantic pentru doua persoane la restaurant “TAGO”, in valoare de 100 de lei.
– Premii de consolare: Tuturor cuplurilor aflate in locatie in momentul extragerii.
7.2. Programarea extragerilor
Extragerea premiilor va avea loc pe data de 14.02.2016 la ora 22:30 in locatie. Extragerea va fi filmata si postata pe pagina de Facebook a restaurantului “TAGO”.
7.3. Câştigătorii îşi asumă întreaga responsabilitate pentru corectitudinea şi veridicitatea informaţiilor (inclusiv a datelor cu caracter personal) transmise Organizatorului, acesta neasumându-şi nici o responsabilitate pentru informaţiile şi datele care nu corespund realităţii şi/sau pentru declaraţiile mincinoase şi nici pentru orice consecinţă care decurge ori ar putea decurge dintr-o astfel de declaraţie. Câştigătorul care declară/transmite informaţii/date eronate/false pierde calitatea de câştigător.
7.4 Castigatorii premiului cel mare sunt de acord sa faca un videoclip cu cateva momente petrecute in excursia sponsorizata de Restaurant “TAGO” la Coasta de de Azur si vor spune „Multumim Tago!” la sfarsitul videoclipului.
7.5. De asemenea, Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere decurgând din acordarea vreunui premiu, inclusiv cu privire la plata oricăror daune sau a oricărei alte pretenţii de orice natură legate de vreun premiu. Câştigătorii îşi asumă întrega răspundere pentru acceptarea premiilor, Organizatorul neasumându-şi niciun fel de responsabilitate pentru orice eventuale consecinte născute în urma acceptării premiului sau în legătură cu aceasta.

Citeste tot regulamentul tombolei aici.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Seara cu muzica live si flori de 8 martie la Restaurant Tago | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top