rent a car iasi iasi
Evenimente

Loredana @The Beach Bar, 30 iunie

Beauty is always in the details. Look hot, be cold. The best love is unexpected. The best moments happen without a reason. No one is you & that is your super power. Don’t be afraid to shine!

Loredana & Banda Agurida @The Beach Bar | #Live | 30 iunie 2018 | Doors open 10:30PM

Loredana combină muzica tradițională românească cu tonuri moderne și electrice, într-un etno fusion în care diluează jazz, pop, rock, punk, funk, hip-hop într-un nou sound integral, ca un fel de radio magic care sincronizează mai multe frencvențe și voci cu instrumente din trecut și viitor, un fel de blend al genurilor muzicale contemporane, punând în valoare o colecție întreagă de melodii extraordinare.

Access by tickets only.
Event fees: 49 Lei early booking | 70 Lei at the entrance
Tickets also available Madison Palas, Tribeca – Pub & Charcoal Grill, La Corniche Palas, Czech In – Resto Brewery, Fenice Palas

Biletele se găsesc și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în toată rețeaua fizică iabilet.ro/retea, începând de la 29 lei, în număr limitat. Un simplu click aici https://bit.ly/2JGwwTr

Info & Reservations: 0799 107 979
#TheBeachBar #PoweredByCorona #UrbanBeach #Events #Summer2018

*Mesele rezervate se pot ocupa până în ora 23:30, în seara evenimentului. *Never drink & drive | We do not endorse the use of drugs.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top