Evenimente

Primavara cartilor revine la Palas. Incepe targul de carte Librex

Pentru iubitorii de lectură urmează zile cu nenumărate surprize și oferte, în ansamblul Palas. De miercuri, 9 mai 2018, începe cea de-a 26– a ediție a Târgului de Carte LIBREX, dedicată Centenarului Marii Uniri a României. Sub sloganul „Primăvara cărților la Iași”, târgul reunește numeroase edituri de prestigiu, cărți și lucrări științifice din toate domeniile și o agendă bogată de evenimente culturale.

De miercuri până duminică inclusiv, în perioada 9 – 13 mai, Palas Mall se transformă din nou într-o agoră a cărților, poveștilor și artelor. Târgul de Carte LIBREX va reuni peste 120 de expozanți, din țară și din Republica Moldova, a căror tematică cuprinde cartea, artele vizuale, muzica, papetăria, birotica, jocurile și jucăriile, dar și standuri ale instituțiilor de învățământ, centrelor culturale, bibliotecilor și altele.

Indiferent de sfera de interes, cititorii de toate vârstele vor găsi titlurile care se regăsesc pe lista lor de lectură, din domenii precum: artă, ştiinţă şi tehnică, calculatoare, medicină, psihologie, dezvoltare personală, religie, istorie, drept, economie, management, marketing, limbi străine și multe altele. Pentru cei pasionați de poveștile romantice, conspirațiile și acțiunea din universul creat de paginile cărților de beletristică vor fi prezentate volumele bestseller, dar și multe alte lucrări care așteaptă să fie răsfoite. Târgul de Carte LIBREX va include și standuri dedicate prichindeilor, unde cei mici și părinții lor vor putea alege cărţi pentru copii, enciclopedii, dicţionare şi ghiduri, manuale şi auxiliare didactice, articole pentru activități creative și multe altele.

Așa cum și-a obișnuit vizitatorii, pe lângă labirintul de cărți, Târgul LIBREX propune și o agendă cu peste 200 de evenimente: lansări de carte, dezbateri de specialitate, teatru, dans, recitaluri de muzică și poezie, expoziţii de artă și multe alte surprize. În plus, vizitatorii târgului vor putea participa la tombola „Citești și câștigi”. Mai multe detalii despre agenda culturală a LIBREX sunt disponibile pe: https://targuldecartelibrex.wordpress.com/.

Ieșenii și nu numai sunt așteptați în perioada 9 – 13 mai, la Târgul de Carte LIBREX din Palas Mall, să descopere noutățile în domeniu și să se bucure de ofertele speciale.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top