Evenimente

Seara cu Antreprenori – Concept TREI, 23 August

Frumusețea este o artă menită să stârnească emoții atât privitorului, cât și celui care o deține. Dedicat deopotrivă femeii urbane chic, dar și gentlemanului modern și elegant, Concept Trei se remarcă prin cumularea expertizei a trei specialiști din arii diferite de activitate.

Pe 23 August, ne vom întâlni cu Andreea Padure, Andreea Oprea și Ion Aurelian, cei trei antreprenori din spatele Concept TREI și vom afla încerca să aflăm de la ei secretele lor din lumea antreprenoriatului.

În mediul de afaceri ești supus zilnic la provocări dintre cele mai diverse, conturate în creşteri, dar şi în pierderi. Dezvoltarea unei afaceri este în strânsă legătură cu viziunea şi în spatele fiecărei afaceri stă un antreprenor cu o poveste.

Serile cu Antreprenori reprezintă un proiect inedit în care membrii JCI IASI si nu numai, au oportunitatea de a dialoga cu antreprenori de succes din Iasi cu scopul de a împărtăși experienţe de organizare a afacerilor şi de a face networking.

Evenimentul este gratuit, însă din cauza locurilor limitate vă rugăm să vă rezervați locul din timp. http://bit.ly/searacuantreprenoriconcepttrei

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top