Evenimente

Studentii din Iasi sunt invitati sa se inscrie cu idei de antreprenoriat social in cadrul Social Impact Award, editia 2013

Social Impact Award da startul unei noi competitii de idei de antreprenoriat social adresata tuturor studentilor din Romania. Scopul proiectului este de a incuraja tinerii sa se implice si sa dezvolte proiecte sau chiar organizatii care, dincolo de obtinerea unui profit, au in vedere impactul pozitiv pentru societate.

Initiativa se desfasoara anul acesta in patru tari europene, Austria, Cehia, Romania si Slovacia, iar partenerul principal este Fundatia ERSTE.

Sub sloganul “Push the button, change the world!”, competitia ofera studentilor resurse financiare, oportunitatea de a participa la workshop-uri tematice si suport pentru implementarea ulterioara a ideilor propuse. De la reducerea saraciei, sanatate, educatie, mediu, dezvoltare comunitara, pana la tehnologii de informare si de comunicare, drepturile omului, egalitatea de sanse, studentii, organizati in echipe de maxim cinci persoane, isi pot alege orice tema pentru a dezvolta o idee de afacere sociala, atata timp cat ea este relevanta pentru comunitatea in care se doreste implementarea.

Dincolo de premiile pentru castigatorii din Romania in valoare totala de 6000 Euro, Social Impact Award ofera tuturor studentilor sansa de a participa la seminarii de informare sustinute de experti in domeniu. Atelierele tematice vor avea loc in Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, iar participarea este gratuita
La Iași workshop-ul are loc în data de 12 martie, în intervalul orar 10:00 – 20:00, la Cărturești Iași – Iulius Mall (Str. Tudor Vladimirescu nr.2).

Informatii detaliate despre inscriere, programul atelierelor tematice precum si criteriile de eligibilitate sunt disponibile pe website-ul competitiei: http://socialimpactaward.ro.

Data limita pentru inscrieri este 4 aprilie 2013.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top