Evenimente

Wantsome Open Day, 24 Noiembrie

Îți dorești mai mult decât orice o schimbare majoră în viața ta, dar încă ești în dubii încotro să o iei. Ai auzit atât de multe lucruri despre IT, dar încă nu știi sigur dacă e ceea ce ți se potrivește. Ți-au recomandat mai toți prietenii să urmezi cursurile IT de la Wantsome, dar încă nu știi dacă și tu vei reuși.

Păi cum poți afla cel mai ușor dacă e de tine, dacă nu vii să ne cunoști și să afli tot ce trebuie să știi despre viitoarea ta carieră în IT? Pe 24 noiembrie, de la ora 14:00, te așteptăm la Hotel Unirea, la prima ediție Wantsome Open Day, ca să te întâlnești cu noii tăi prieteni din IT!

Ce vom face acolo?
13:45 – 14:00 Registration & Welcome Coffee

14:00 – 14:10 Do you really really Wantsome – Ca să te poți angaja în IT, ai nevoie de multă-multă practică pe bune și de cunoștințe reale dobândite de la specialiști. Aici intervenim noi, cei de la Wantsome, Academia prietenoasă de IT și îți povestim ce trebuie să faci mai exact ca să te angajezi în IT.

14:10 – 14:50 Wantsome Stories – Te vei întâlni cu absolvenții Wantsome, care acum lucrează în IT și care îți vor spune poveștile lor de succes și îți vor răspunde la toate întrebările despre IT și Wantsome.

14:50 – 16:10 Wantsome Demo session 1 – Ca să înțelegi ce înseamnă fiecare curs IT de la Wantsome în parte și să îți dai seama care dintre ele ți se potrivește cel mai bine, te vei întâlni pe rând cu trainerii noștri, care îți vor povesti despre ce vei face la curs și ce ar trebui să știi despre fiecare tehnologie în parte: Testare Manuală, Testare Automată, Java, .NET, Python, Scala, Network & Infrastructure, DevOps.

16:10 – 16:25 Coffee break.

16:25 – 17:45 Wantsome Demo session 2.

17:45 – 18:00 Tombolă – Dacă te-ai înregistrat la eveniment și ești acolo în momentul tombolei, ai toate șansele să câștigi un curs IT Wantsome la alegere!

Participarea la Wantsome Open Day este cu acces liber, pe bază de înscriere online, în limita locurilor disponibile. Spune-le tuturor prietenilor tăi interesați de o carieră în IT și haideți împreună la Wantsome Open Day, să faceți cunoștință cu Academia prietenoasă de IT din Iași!

Link înscriere: https://www.eventbrite.com/e/wantsome-open-day-tickets-52007543964

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top