Stiri

Zboruri directe Iasi – Cluj din luna Iunie

După ce Ziarul de Iasi a relatat că pe panoul de zbor afişat pe pagina de internet a Aeroportului Iasi apar cursele de Cluj, începând cu 11 iunie, conducerea aerogării vine cu precizări.

Astfel, cele trei curse săptămânale operate de compania TAROM spre Cluj-Napoca sunt directe, nu cu escală la Bucureşti. „Vinovat“ de confuzie este site-ul www.tarom.ro: dacă faceţi rezervare, selectaţi zborurile „directe“, nu opţiunea „direct sau conexiune“ – care vă aduce doar cursele cu escală în Capitală. Cel mai ieftin bilet, la clasa economic, dus-întors, este de 40 de euro, potrivit unei simulări pe care am efectuat-o pentru prima jumătate a lunii iulie. Preţul include „tariful, taxele şi suprataxele“, se menţionează în dreptul costului rezervării.

Durata zborului este de 80 de minute. În aceeaşi perioadă, o cursă dus-întors spre Timişoara costă aproape 80 de euro (cel mai mic preţ). De pe Aeroportul Iaşi, compania TAROM operează în prezent zboruri directe spre următoarele destinaţii: Londra (Luton), Tel Aviv, Cluj (cu începere din iunie), Timişoara şi Bucureşti. Amintim că, tot în iunie, pe Aeroportul Iaşi vor mai debuta două zboruri, operate de compania Ernest – spre Verona, cu o frecvenţă de trei curse pe săptămână, şi spre orăşelul Cuneo din vestul Italiei, bisăptămânal.

Se zvoneste totusi ca vor fi 2 curse pe saptamana Iasi – Cluj dar si un zbor de la Cluj spre Chisinau. Momentan despre legatura catre Republica Moldova este doar un zvon si cu siguranta vom vedea luna viitoare daca se confirma sau nu.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top