Evenimente

BeardIn – Poker Tournament Iași

Beard Brothers Iași vă invită la prima ediție a “BeardIN Poker Tournament Iași”, campionat Texas Holdem.

Campionatul are ca scop strângerea de fonduri pentru Campania “A chance at life”, campanie cu numărul 5 a ONG-ului, care are ca target achiziționarea a 3 incubatoare pentru nou născuți și donarea lor către Maternitatea “ Cuza Vodă “ Iași.

Campionatul de poker, pe lângă latura caritabilă, dorește atragerea de jucători profesioniști de poker, ridicând ștacheta și oferind un plus de competivitate evenimentului.

Vor fi 13 mese disponibile, a câte 10 jucători, buy-in de 100 de lei și rebuy nelimitat.

Primele 10 locuri vor fi premiate. Locul 5 va primi ca premiu un mini espressor manual Wacaco Minispresso. Pentru Locul 4 cei de la Hangariada vă vor arata orașul de sus cu un zbor cu planorul în cadrul festivalului. Locul 3 se distrează cu o invitație la Electric Castle. Locul 2 este susținut de Afterhills cu o invitație la festival, iar Locul 1 pleacă cu un prieten pentru un weekend la Pensiunea Happy Inn în Vatra Dornei. Cafeaua ne-o ofera Teo’s Cafe.

Se bluffează, se face raise, uneori chiar re-raise și tot ce este necesar pentru a câștiga premiile puse în joc. Vor juca pe-o mână doar nonconformismul, determinarea bărboșilor și profesionalismul personalului de la Poker Arena Iasi.

Orice jucător amator, semiprofesionist sau profesionist este invitat să ia parte la eveniment !

You can bet on us, you won’t regret it !

Vă puteți înscrie accesând: https://docs.google.com/forms/d/1uZ4ABTs2_UsIM3rXLBl_KycM0QGI_DYB74mVeViy-Xw/

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top