Evenimente

Meaningful Communication – NLP.Events, 9 Martie

Domeniul dezvoltării personale, coaching-ului și programării neuro-lingvistice se impune în Iași prin inițiativa NLP.Events, ce dezvoltă un concept inovativ de workshop-uri, conferințe și cursuri din domeniul, având în comun studiul excelenței.

Echipa NLP.Events aduce în Iași pe 9 martie, ora 14, la sala Belvedere, Hotel Internațional, un workshop pe o tema extrem de actuală și anume cea a comunicării eficiente. Evenimentul “Meaningful Communication” aduce un eveniment unic, cu trei speakeri și formatori din domeniu: Marcel Mihai (director organizational al Asociației Române de NLP – ARONLP și vice-președintele Asociației Europene de NLP – EANLP), Ana Armanu (psiholog, psihoterapeut sistemic de cuplu și familie) și pe Cristian Grigore (psiholog, psihoterapeut și specialist în hipnoza clinică. trainer și coach NLP). Workshop-ul va dura 4 ore iar locurile pot fi rezervate de la 65 de lei.

Descriere workshop:
Este mai important pentru tine să arăți că ai dreptate într-o relație sau calitatea relației contează ? Care sunt cauzele principale ale problemelor de comunicare și ce soluții avem ?

Știai că 93% din comunicare este bazată pe limbajul non-verbal (tonalitate și gesturi corporale) și că doar 7% este formată din cuvinte care, folosite în mod inconștient duc la comunicări in business, cu partenerul/partenera de viata, cu copiii si parintii, mai mult sau mai puțin fructuoase ?

Ei bine, ar avea valoare pentru tine să înveți să stăpânești baza acelor 93% prin învățarea Rapportului din programarea neuro-lingvistică astfel incat să poți să stabilesti o conexiune la nivel subconștient cu orice persoană, in orice moment ?

Cum ar fi să înveti să îți structurezi gândirea și să o flexibilizezi prin tehnici concrete de ierarhizare a ideilor astfel încât să alegi să răspunzi in cel mai potrivit mod în loc doar să reacționezi ?

Dacă dorești ca mesajele tale să ajungă la interlocutor, sau dacă iți dorești doar ca acesta să te asculte și atât, să ia la cunoștință sentimentele tale prin ascultarea activă, gândește-te doar la cum ar arăta relațiile din toate ariile vieții tale dacă ai ști să vorbești pe limba interlocutorului tău, în funcție de sistemul său predominant de reprezentare al realității: vizual, auditiv, kinestezic sau Audio Digital?

Cum ar fi ca împreună cu persoana cu care comunici cel mai des să resetați și să optimizați procesul comunicativ, alături de cei trei speakeri ai evenimentului ?

Cum faci primul pas?
Intrarea la evenimentul Meaningful Communication – NLP.Events se face exclusiv pe baza de bilet. Biletele pot fi achizitionate ONLINE, incepand cu data de 06 februarie, prin www.nlp.events sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top