Evenimente

Bookurie Fără Etichetă

Proiectul „Bookurie fără etichetă” reprezintă un mic târg de carte, varianta românească a proiectului „Blind date with a book/ Date a book” din America.

Acest proiect constă în ambalarea întregii cărţi într-o coală de hârtie în aşa fel încât să nu i se vadă coperta (titlul, autorul, etc.), iar cumpărătorul, cititorul, o va achizitiona fără să ştie despre ce carte este vorba. Pe ambalaj, vor fi trecute câteva informaţii despre carte, care includ genul cărţii, precum şi cuvinte cheie în legătură cu subiectul abordat de aceasta.

Donaţia minimă recomandată pentru o carte va fi de 15 lei, iar banii colectaţi vor fi donați pentru Caravana cu Medici, în scopul achiziționarii unui electrocardiograf.

Caravana cu Medici este un ONG care reunește o echipă de medici și studenți mediciniști ce se deplasează în sate de pe toată întinderea țării pentru a evalua gratuit starea de sănătate a comunității locale.

Aşadar, vă invităm alături de noi, sambata, 2 martie, în intervalul orar 12:00-20:00, si duminica, 3 martie (în acelasi interval orar), în Palas Iasi, pentru a vă încerca norocul și a vă pune instinctul înainte de toate, căci doar așa puteți alege o carte ale cărei coperți sunt învelite și doar câteva cuvinte cheie descriu povestea de dincolo de ambalaj.

Evenimentul are loc in Palas Mall Iasi pe 2 si 3 martie incepand cu orele 12:00.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top