Evenimente

Petrecere pentru copii Happy Ha-Halloween

Weekendul acesta va invitam la o super petrecere de Halloween pentru copii mici si mari, care va avea loc sambata si duminica, orele 10.30 – 12.00, pe culoarul din mijloc, in Centrul Comercial Felicia.

Participarea la petrecere este gratuita, in baza completarii formularului de inscriere de catre parinti.

Provocarea noastra este ca toti copiii sa aiba costumele de Halloween pregatite si sa vedem cine e cel mai curajos sa treaca prin probele noastre misterioase!

Petrecerea va incepe la ora 10.30, cu o activitate care ii va antrena pe copii si ii va conduce intr-o lume fantastica. Ii vom provoca pe cei mici la proba de speriat, in care vom vedea cine este cel mai curajos si mai neinfricat dintre copii.

Dragi parinti, nu va speriati! Proba de speriat va starni doar rasete printre copii si nu lacrimi sau plansete.

Petrecerea va continua cu o proba de indemanare, unde copiii vor parcurge un traseu scurt cu Bostanelul Buclucas pe cap. Cei mai rapizi dintre ei isi vor testa abilitatile de a merge cat mai repede si in acelasi timp, sa isi mentina echilibrul, pentru ca Bostanelul Buclucas da batai de cap copiilor si cade.

Momentul mult asteptat este spectacolul de magie, in care cei mici si cei mari vor participa la trucuri interactive de magie. Nu exista petrece de Halloween fara magie si de aceea magicianul nostru a pregatit trucuri noi, care ii vor uimi si pe cei mai iscusiti copilasi.

La finalul petrecerii, vom oferi cadouri si diplome de participare tuturor copiilor, drept rasplata pentru curajul si implicarea de care au dat dovada la probele concursului, de la petrecerea Happy Ha-Halloween.

Mai multe detalii despre petrecerea pentru copii Happy Ha-Halloween gasiti pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia sau pe siteul www.felicia-iasi.ro.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top