Evenimente

Revelion Iași 2020 – Unirea Hotel & SPA****

Trecerea dintre ani se apropie cu pași repezi și, pentru că știm cât de important poate fi acest eveniment pentru dumneavoastră, v-am pregătit cele mai exclusiviste petreceri pentru o noapte memorabilă la Hotel Unirea pentru Revelion Iași 2020.

🎊 Delicatețea perlelor și eleganța ținutelor de gală își dau întâlnire la Restaurant Panoramic Iasi – Pearl&Bowtie. Pe ritmurile formației Stage Up, ne vom distra întreaga seară, iar preparatele culinare spectaculoase vă vor delecta papilele gustative. Meniul va fi însoțit de băuturile atent alese de somelieri pentru a completa perfect atmosfera.
Preț: 600 lei
Cumpărați de pe site: https://bit.ly/33o8w1u

🎊 Echipa Unirea îți propune să fii chiar tu protagonistul următorului episod “casa del Papel”, creat pentru tine, în seara dintre ani, la petrecerea din Restaurantul Unirea, unde atmosfera „tensionată” este întreținută de El Professor – Mc Abdul, Dj Loran și toată gașca din subordine. Suspansul va curge în pahare nelimitat în forme variate.
Preț: 380 lei
Cumpărați de pe site: https://bit.ly/2NH1P3J

🎊 Gustul tradițional moldovenesc și atmosfera românească vă așteaptă în Sala Cuza la cea mai frumoasă petrecere, unde muzica, băutura și momentele artistice sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a contura o seară perfectă!
Preț: 350 lei
Cumpărați de pe site: https://bit.ly/2Cc6yVE

Alege să vă petreceți Anul Nou 2020 în inima Iașului, la Hotel Unirea. Vă oferim momente speciale alături de persoanele dragi și o petrecere de Revelion 2020 cu multă voie bună!

Pentru informații și rezervări, contactați-ne la

E-mail: events@hotelunirea.ro:

Telefon: 0232.20.50.20, 0232.20.52.78, 0733.58.01.55.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top