Evenimente

Sărbătorim luna femeii, în siguranță, 16 Martie

Vă invităm pe 16 și 17 martie, intre orele 10.00 – 15.00 la showroom-ul Premium Nordic Cars pentru a testa din întreaga gamă de SUV-uri Volvo, modelul preferat.

Vom avea SUV-urile premiate, echipate cu diverse motorizări, pentru a putea face cea mai buna comparație și pentru a vă consilia în a alege varianta care vi se asortează.

Am pregătit, de asemenea, câteva suprize. Vom avea lângă noi, două nume importante din Iași care vor completa consilierea auto oferită de colegii noștri. Doamnelor și domnisoarelor: NICHI CRISTINA NICHITA. Moda autentica și Brandusa Bordeianu Make-up Artist.

Brândușa va discuta individual cu toate doamnele care ne vor trece pragul despre cele mai noi tendințe ale anului în materie de make-up dar și ce i se potrivește fiecăreia dintre dumneavoastră. Câteva tips & tricks în materie de automachiaj cu siguranță se vor regasi în aceste recomandări.

Cristina Nichita va fi alături de noi cu stiliștii Nichi și cu produsele din ultima colecție, pentru a putea oferi recomandări vestimentare doamnelor și domnișoarelor participante.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top