Evenimente

Curse de mașini electrice în Centrul Iașului

În acest weekend se va desfășura la Iași Trofeul IASI 2020. In perioada 2-4 octombrie va avea loc etapa de campionat national de SuperSlalom care încearcă să aducă emoțiile competițiilor auto la cel mai mic nivel de costuri, dar un grad ridicat de modelare a reflexelor și deprinderilor de pilot. Deviză fiesta step in motorsport este punctata și de prezența juniorilor cu vârste mult sub 18 ani. In același timp IASUl încearcă la acest eveniment un .. FIRST STEP IN ELECTRIC Race. Prezența mașinilor electrice.

Vineri la ora 20:00 vor fi prezenți în fața Primăriei municipiului IASI primii cavaleri electrici. Sâmbătă începând cu ora 10:00 prima grupă de mașini electrice va începe “balul” iar pina la ora 18:00 când ziua de concurs se va încheia vor avea posibilitatea să se antreneze și să descopere “trilul” motorsport alaturi de mașinile consacrate în această disciplină.

In prima zi de antrenamente vor fi favorizați doritorii de motorsport debutanti . Duminică începând cu orele 9:00 se lansează cele două manșe efective de concurs, contra cronometru, atât mașinile electrice cât și cele pregătite special pentru acest stil de concurs. Ele se vor duela pe asfaltul circuitului amenajat in zona Palatul Culturii Moldova Center. In zona de concurs nu va fi permis accesul iar piloții vor dispune de un spatiu special amenajat iar transmisiile live vor susține vizibilitatea evenimentului. Concursul mașinilor electrice dar și eventualul duel cu preferatele iubitorilor de motorsport vor fi prezentate pe un canal YouTube separat.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top