Stiri

Încă o confirmare că Jumbo va deschide un magazin la Iași in 2022

Știrea precum că Jumbo se va deschide la Iași se vehiculează deja de minim 3 ani. Deși inițial trebuia să fie deschis în Lețcani, ultima știre specifică că celebrul magazin se va deschide în zona Țesătură.

Presă din România a publicat o informație precum că Jumbo se extinde în România. Și că retailerul intră în 2 noi orașe: Iași și Sibiu. Retailerul grec de jucării și decorațiuni Jumbo va deschide două noi hipermarketuri în România în acest an, rețeaua locală urmând să crească la 17 magazine.

În prezent, Jumbo operează o rețea de 15 hipermarketuri în România, din care 4 în București-Ilfov și câte unul în orașele Timișoara, Oradea, Arad, Ploiești, Pitești, Constanța, Suceava, Bacău, Brăila, Brașov și Craiova, ultimul deschis toamna trecută urmând Sibiul și Iașul.

Viitorul hipermarket din Iași va avea o suprafață de aproximativ 16.000 metri pătrați, în timp ce magazinul din Sibiu va fi ceva mai mic, cu o suprafață de aproximativ 15.000 metri pătrați. Ambele magazine vor fi deschise în ultima parte a anului. Jumbo își va extinde prezența și în Grecia și Cipru în acest an, cu două noi unități în total. La finele lunii decembrie, rețeaua Jumbo cuprindea 81 de magazine fizice, în Grecia (52), România (15), Bulgaria (9) și Cipru (5), precum și două magazine online.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top