Evenimente

Crăciun cu Zâmbete – ediția a XXI-a

Bucurie, generozitate și compasiune sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu cel mai bine evenimentul așteptat cu drag, an de an, de studenții Facultății de Bioinginerie Medicală, și anume Crăciun cu Zâmbete.

Ajuns la cea de-a XXI-a ediție, Crăciun cu Zâmbete este o activitate caritabilă, organizată de Asociația Studenților Bioingineri,  care se desfășoară în perioada 6-13 decembrie, în mai multe locații din Iași.

În cadrul proiectului, se vor strânge donații care vor merge la Cătălin, un băiețel în vârstă de  10 ani, care se află în prezent sub tutela bunicii, alături de sora sa de 4 ani. Din nefericire, cei doi frați au fost abandonați de mamă, iar prezența tatălui este limitată, acesta lucrând în străinătate. Conflictele intense dintre părinți au fost o sursă de stres pentru Cătălin și au declanșat apariția diabetului, copilul fiind acum dependent de insulină și nevoit să și-o administreze zilnic pentru a supraviețui. Cea mai mare dorință și necesitate a băiețelului o reprezintă achiziționarea unei pompe automatizate, capabilă să măsoare constant nivelul glicemiei, astfel reducând riscul de a-și pune viața în pericol.

Pe parcursul perioadei menționate mai sus, va avea loc o serie de activități, în cadrul cărora se vor strânge donații de minim 10 lei, cu scopul de a putea  îndeplini dorințele lui Cătălin și ale surorii lui. Programul va fi următorul:

  • 6-13 decembrie: Stand caritabil la parterul Facultății de Bioinginerie Medicală;
  • 6 decembrie: Seară de Beerpong, ora 20:00, locația: Helix Pub;
  • 7 decembrie: “Minte-mă frumos”, ora 19:30, locația: Facultatea de Bioinginerie Medicală, Amf. A1;
  • 9 decembrie: Cor Crăciun cu Zâmbete, ora 18:00, în Piața Unirii;
  • 10 decembrie: Seară de comedie și party caritabil, ora 21:30, locația: Oxford;
  • 11 decembrie: Quasar Dance Lesson, ora 18:30, locația: Facultatea de Bioinginerie Medicală, sala 5.1;
  • 12 decembrie: Carifilm, ora 19:30, locația: Facultatea de Bioinginerie Medicală, Amf. A1;
  • 13 decembrie: Seara Crăciun cu Zâmbete, ora 18:30, locația: Facultatea de Bioinginerie Medicală, sala 5.1.

Pentru mai multe informații legate de desfășurarea evenimentului, vă încurajăm să aruncați o privire peste evenimentul creat pe Facebook „Crăciun cu Zâmbete – ediția a XXI-a” sau să luați legătura cu persoanele de contact menționate mai jos, în cazul în care întâmpinați probleme sau aveți neclarități.

Asociația Studenților Bioingineri (ASB) este o organizație non-guvernamentală, non-profit, non-partizană, ce are drept scop reprezentarea intereselor studenților Facultății de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top