Evenimente

Turneul – Tu și dragostea – aduce formația VUNK în Iași, 13 Martie

VUNK își dă întâlnire cu fanii ieșeni pe 13 martie, atunci când turneul “Tu și dragostea” ajunge în orașul lor. Show-ul va avea loc la Cinema Victoria începând cu ora 19:30, iar biletele pot fi achiziționate prin intermediul platformei iabilet.ro.

Cornel Ilie, solistul VUNK: Oameni vunktastici din Iasi, pe 13 martie, intr-o luni, facem Lumea Lunea sa fie și mai fascinanta, pentru ca la Cinema Victoria venim cu spectacolul VUNK, “Tu și Dragostea”, să vă cântăm cele mai cunoscute piese ale noastre, dintre ele cele mai multe fiind de dragoste, dar și niște cântece noi. Așadar, abia aștept să cântăm împreună, să ne cunoaștem, să ne recunoaștem, să vă spunem poveștile noastre pe care nu vi le-am mai spus de mult, pentru că îmi e foarte dor de primirea oamenilor din Iași, că acolo am avut una din cele mai frumoase și mai spectaculoase primiri pe care le-am simțit vreodată. Așadar, tu și dragostea, noi, trupă și suflet. O să fii acolo, da?

De peste 25 de ani pe scenă din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.

Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și” sau „Vino, du-te” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Povestea VUNK se regăsește în volumul autobiografic “Deja VU. 25 de ani de VUNK” publicat de Cornel Ilie la editura Curtea Veche în 2019. În 2022, VUNK a lansat vinilul de colecție „Vernisaj” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din București.

Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top