Evenimente

3 concerte tari ce vor avea loc la București în 2023

2023 se anunță a fi un an foarte bun pentru fanii muzicii, deoarece în București vor concerta nume grele ca Deep Purple și Guns N’ Roses. De asemenea, în capitala României va fi organizat și un nou festival, la care principalii artiști sunt Robbie Williams și Sam Smith, alături de alte nume cunoscute la nivel mondial.

Concertul va începe la ora 18:00 și va avea loc pe 9 iulie. Legendara trupă rock se întoarce în România, iar concertul din 2023 este așteptat cu mare interes. La Presale, cel mai ieftin bilet costă 299 de lei (Zona C), biletele în zona B costă 379 de lei, iar cele în zona A costă 499 lei. Cele din categoria Premium au un cost de 699 lei. La intrare, prețurile devin următoarele: zona C – 350 lei, zona B – 400 lei, zona A – 550 lei, Premium – 800 lei.

Deep Purple este una dintre cele mai apreciate trupe rock britanice. A promovat genul heavy metal și a fost o sursă de inspirație pentru numeroși artiști din domeniu. Deep Purple a lansat până în prezent 22 de albume de studio și a obținut câteva zeci de discuri de platină. Trupa a fost înființată la Londra în 1968 și a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. În 1975 au intrat în Guinness Book of World Records drept “cea mai gălăgioasă trupă” din lume, după un concert ce a avut loc la Londra în 1972.

Guns N’ Roses vor face show pe Arena Națională pe 16 iulie

Guns N’ Roses ajunge în România pentru prima dată în formula clasică, pentru unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului, ce face parte din calendarul european. Fanii din țara noastră îi vor putea vedea astfel la treabă pe Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese. Cel mai ieftin bilet are un cost de 250 de lei, în timp ce cele din zona A costă 650 de lei. Pentru pachetul VIP, prețul este de 5.370 lei.

Cu o istorie de peste 35 de ani, Guns N’ Roses rămâne un nume de referință în muzica rock. Trupa a lansat până acum 6 albume de studio și a obținut numeroase premii la galele de specialitate. De altfel, din 2012 a fost introdusă inclusiv în Rock and Roll Hall of Fame. O dovadă a succesului este și prezența melodiilor trupei pe coloana sonoră la filme și seriale de top ca Body of Lies, The Simpsons ori Terminator Salvation.

De asemenea, despre trupă au fost produse mai multe documentare interesante. Iar melodiile de top ale trupei Guns N’ Roses pot fi ascultate chiar și într-un joc de casino, ce poate fi accesat online în secțiunea NetBet pacanele. Acesta se numește chiar Guns N’ Roses și a fost lansat de compania NetEnt. Pe lângă grafica de cinci stele și coloana sonoră pe măsură, jocul mai oferă și simboluri cu chipul principalilor componenți.

Robbie Williams și Sam Smith vor concerta la Summer in the City Festival

Pe 3 și 4 iunie este programat festivalul Summer in The City, un punct important din calendarul cultural și muzical al acestui an. Astfel, pe 3 iunie pe scenă va urca Robbie Williams, în timp ce o zi mai târziu este programat și concertul lui Sam Smith. Prețurile pleacă de la 369 de lei pentru o singură zi, în timp ce cele din categoria VIP ajung la 1.679 de lei. Pe lista cu artiști care vor mai lua parte la Summer in the City se mai află LP, Editors, Calum Scott și Abby Roberts. Organizatorii promit și alte nume cunoscute ce vor fi anunțate în perioada următoare.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top