Diverse

3 selectii de vinuri pentru momente speciale

Momentele speciale din viata nu le traiesti de doua ori! Adesea se intampla ca ele sa fie unice, unele mai spectaculoase decat celelalte, iar clipa trece vazad cu ochii, asa ca n-ar trebui sa eziti in ceea ce priveste modul de a-ti pune amprenta asupra evenimentelor speciale. Poate fi aparent in moment banal, o revedere cu familia sau prietenii, o aniversare sau pur si simplu un mod de evolutie. Pe toate le poti sarbatori in mod divers si toate pot avea acelasi numitor comun – vinul de calitate.

Un vin de calitate de la WineMe isi poate pune amprenta asupra momentelor tale speciale transformandu-le pe deplin in evenimente memorabile, oricat ar parea de banale.

Bineinteles, de reusita momentului tau prin intermediul unei selectii potrivite de vinuri, depinde doar alegerea ta. La fel ca si momentele prin care traim zi de zi, fie de acele momente speciale, si fiecare reteta de vin este una cat se poate de unica, astfel incat ramane la latitudinea ta ce esente prefer, care sunt mai apropiate de gustul sau stilul tau. Nu e gresit sa te indrepti catre un vin dulce sau catre unul ceva mai sec, dar condimentat. Gusturile nu se discuta niciodata si nici nu pot fi contrariate de catre ceilalti.

Iar daca nu stii catre ce tip de specialitati iti poti indruma atentia, iti venim si cu 3 recomandari speciale de la crama Gabai.

3 selectii de vinuri Gabai pentru momente speciale

  • Sweet Pinot Noir

Daca sunteti fascinati de lumea deserturilor sau a preparatelor intens condimentate, acest vin va balansa perfect preferintele tale in materie de specialitati culinare. Bineinteles, nu e nimic gresit daca alegeti sa serviti acest vin si ca atare, atunci cand impartasiti o serie de impresii, pareri etc. cu cei dragi sau daca aveti in plan organizarea unor petreceri.

  • Mozaic

Un alta algere unicata poate fi si acest vin denumit la adevarata sa valoare -Mozaic. Numele reflecta intru totul compozitia acestuia, fiind un vin realizat din trei soiuri, printre care se afla cabernet, cat si feteasca neagra. Va garantam ca aroma lui va fi unica si pronuntata in asociere cu momentele si/sau preparatele corespunzatoare.

  • Muscat Ottonel

Daca de asemenea preferati adesea dulciurile sau daca sunteti in cautarea unei alte optiuni care sa mearga perfect cu acestea, ba chiar va doriti un vin alb cu o concentratie alcoolica potrivita, puteti opta pentru vinul Muscat Ottonel. Este un vin alb, aromat si parfumat, ideal pentru aceste preparate.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top