Diverse

Catering autorizat Iasi pentru ca mancarea impartita la inmormantare sa fie pe placul raposatului

Apartinatorii sunt convinsi ca mancarea pe care o impart in memoria si pentru sufletul decedatului trebuie sa fie sanatoasa si buna ca el sa fie multumit si sa treaca usor in lumea de dincolo.

In trecut, cand la domiciliul decedatului se intindeau maese pentru sute de oameni, femeile pricepute pregateau sarmale si friptura, iar cand mancarea se ardea, familia indurerata devenea de neimpacat.

Nu era suferinta mai mare decat cea pricinuita de mancarea de calitate indoielnica data participantilor la inmormantare in memoria defunctului!

In prezent, Agenția 07 funerare Iasi  se ocupa de absolut tot, inclusiv de furnizarea mancarii pentru parastas.

Este de ajunsa ca apartinatorul sa intre pe site-ul dispeceratului 07Funerare.ro si sa caute cea mai apropiata firma de pompe funebre fata de domiciliu si sa ii solicite sa se ocupe de organizarea inmormantarii cu tot ce implica aceasta ceremonie trista si complexa, inclusiv  de catering Iasi  autorizat.

La capatul celalalt al firului se afla mereu un om bine pregatit si empatic, care stie sa transmita condoleante si sa demareze pregatirile.

Sicriul, lenjeria funerara si perna, dar si crucea inscriptionata se afla in stocul firmei, prin urmare cei din familie nu au altceva de facut decat sa le aleaga.

Nici pregatirea decedatului nu este facuta de familie, fiindca experienta ar fi cumplita, in plus apartinatorii nu au echipamentele necesare, experienta si calificare si nici spatii autorizate.

Tot firmele de top se ocupa si de transportul funerar, fiindca au o flota alcatuita din zeci de masini autorizate, in stare perfecta de functionare, curate si prevazute cu frig, gata oricand sa plece in cursa.

Nu as fi scris acest material, daca in ultima perioada nu ar fi avut loc incidente ingrijoratoare in principalele orase din tara. Despre ce este vorba. Alaturi de firme de top care ofera servicii funerare garantate si detin autorizatie de functionare au aparut si firme care pacalesc apartinatorii. Acesti „pirati ai sistemului funerar” ofera servicii de mantuiala si ce este mai grav, au bagat in spital o multime de oameni, fiindca au adus mancare alterata la parastas sau au pus alimente dubioase in pachetelele ce au fost impartite la cimitir.

Apartinatorii au simtit un gust amar in momentul in care au aflat ca participantii care le-au fost alaturi s-au imbolnavit si au ajuns la spital.

Despre aceste cazuri s-a scris mult in presa tiparita si in cea virtuala si au fost prezentate si la stiri. Toxiinfectiile alimentare necesita spitalizare, iar in contextul pandemiei, experienta nu ar fi deloc placuta.

Pentru a evita aceste firme capusa, pasii sunt simpli: alegerea celei mai apropiate firme de pompe funebre de pe site-ul dispeceratului non-stop 07Funerare.ro.

Totul se realizeaza de la domiciliu si se poate face la orele tarzii ale noptii si chiar si in zile de sarbatoare.

Garantia calitatii serviciilor se poate verifica atent cu existenta autorizatiei de functionare si a certificarilor iso. Niciodata o firma de pompe funebre respectabila nu va livra mancare alterata la inmormantari.

Dispeceratul funerar national non-stop 07Funerare.ro verifica atent fiecare firma in parte inainte de a da curs cererii ei de includere in baza de date.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top