Evenimente

30 de parfumuri de lux, sesiuni de beauty si alte mii de cadouri oferite de Palas de ziua femeii

Pentru că începutul primăverii este despre feminitate și frumusețea ei, ansamblul Palas sărbătorește doamnele și domnișoarele și le încurajează să se simtă speciale.

„Ce te face să te simți frumoasă”? Este campania organizată de Palas Mall pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, și, totodată, o provocare pentru doamne și domnișoare de a se lăsa admirate și de a fi puternice. Pentru că fiecare femeie este specială, în perioada 1 – 10 martie 2019, Palas le oferă cadouri care să le răsfețe și să le complimenteze frumusețea.

Sesiunile de shopping în magazinele brandurilor din Palas Mall îți aduc în garderobă ținute în tendințe, accesorii șic sau îți completează trusa de cosmetice, dar îți oferă și șansa de a câștiga premii dedicate feminității. Tot ce trebuie să faci este să cumperi în valoare de minimum 150 de lei și să te înscrii la tombolă, la centrul de premiere special amenajat în zona Guess.

Dacă îți surâde norocul, ai șansa să câștigi unul dintre cele 30 de parfumuri de lux BEAUTIK Haute Parfumerie, prima parfumerie cu rang de furnizor al Casei Regale a României.  Tragerile la sorți vor fi organizate pe 5 și 10 martie, atunci când se vor desemna câte 15 câștigători. În plus, zilnic, primele 150 de persoane înscrise în campanie vor primi cadouri instant: power bank pentru convorbiri prelungite, selfie mirror pentru fotografii perfecte, băuturi fine, praline de ciocolată și băuturi răcoritoare.

Iar pentru a descoperi „ce te face să te simți frumoasă”, zilnic, în intervalul orar 12.00 – 18.00Palas îți propune sesiuni de înfrumusețare, la Beauty Corner, în zona magazinului Guess, susținute de consilieri de la Sonnenline, Xpert Beauty, MAC Cosmetics și RopharmaUrmărește detaliile pe pagina de Facebook Palas!

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Giulia

    September 27, 2019 at 3:43 pm

    A fost foare frumos anul acesta, sper ca si anul urmator sa mai organizez un astfel de eveniment !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top