Stiri

4 favorite clare la victorie în turul optimilor Ligii Campionilor. Iată ce cotă poți obține!

Luna februarie vine cu surprize pentru fanii fotbalului, dar mai ales pentru pariori. A doua lună a anului aduce cu sine revenirea meciurilor din UEFA Champions League, competiție atât de populară la nivel global. În acest sezon, Liga Campionilor nu se bazează pe cluburi precum Chelsea sau Liverpool, câștigătoare ale marelui trofeu în anii recenți, însă există și alte surse importante de spectacol.

Nume grele, precum Bayern Munchen, Real Madrid, Manchester City sau PSG sunt prezente deja în faza optimilor de finală și au chiar statut de favorite la calificarea în sferturi. De acest statut și de slăbiciunile adversarilor pe care îi vor avea de înfruntat granzii continentului pot să profite și pariorii care pariază pe favoritele din Liga Campionilor – în continuare, ai șansa de a descoperi lista cotelor pe care le au la victorie, în manșa tur a optimilor, cele mai importante echipe din Europa.

Ce cotă totală obții cu ajutorul favoritelor din Liga Campionilor

PSG – Real Sociedad este un prim duel interesant, mai ales că PSG este printre puținele mari favorite care dispută prima manșă a optimilor pe teren propriu. Parizienii au cota 1,73 la victorie, una surprinzător de mare pentru un club atât de bine cotat la nivel continental. Aceasta este o primă cotă pe care merită să o incluzi pe biletul tău. 

RB Leipzig – Real Madrid este al doilea meci pe care îl supunem atenției tale. Spaniolii au cota 2,15 la victoria pe terenul nemților, iar experiența și valoarea trupei lui Carlo Ancelotti reprezintă argumente clare în favoarea unui astfel de deznodământ. Având în vedere cota excelentă, cu siguranță pariorii vor dori să includă această opțiune pe biletul lor.

Lazio – Bayern Munchen reprezintă un duel între două echipe de tradiție ale fotbalului european, dar dintre ele doar nemții sunt un club glorios. Din acest motiv, statutul lor de favoriți este cert. Bayern are cota 1,55 la victorie pe terenul italienilor.

FC Copenhaga – Manchester City le pune față în față pe campioana en-titre din UCL și clubul care a lăsat-o acasă pe marea rivală a lui City, Manchester United. Copenhaga s-a calificat din grupa din care a făcut parte și United, pe lângă Bayern Munchen și Galatasaray. Cu toate acestea, Manchester City are cota 1,30 la victorie în Danemarca.

Dacă alegi să combini pe un bilet cele 4 cote pe care ți le-am prezentat, vei ajunge la o cotă totală de 7,49. Aceasta reprezintă o variantă excelentă de pariere pentru turul optimilor din Liga Campionilor și o oportunitate de neratat. Firește, cotele se pot modifica până la data partidelor, iar dacă vrei să profiți de ele, trebuie să pariezi cât mai rapid!

În concluzie, dacă mizezi pe favoritele la câștigarea manșelor tur din optimile UCL, ai posibilitatea să obții o cotă totală remarcabilă. Ca de fiecare dată, recomandarea noastră este aceea de a miza în mod responsabil, în baza unui buget stabilit cu grijă. Ține cont de modificările de cote și plasează pariurile în care ai încredere, fie că mergi pe mâna favoritelor, fie că simți că se vor produce surprize cu adevărat semnificative!

Sursa foto: Pixabay.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top