Stiri

4 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a împlini vârsta de 30 de ani!

Te pregătești să împlinești vârsta de 30 de ani? Află care sunt câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le faci neapărat până atunci!

Se spune că “nu este niciodată prea târziu” pentru a încerca lucruri și experiențe noi, mai ales atunci când vârsta ți-o permite. Niciodată nu e prea târziu să te muți într-un oraș nou. Nu este niciodată prea târziu să-ți schimbi cariera. Nu este niciodată prea târziu să înveți o limbă străină. Niciodată nu este târziu să joci online la un cazinou jocuri la aparate. Niciodată nu trebuie să “spui niciodată” unei experiențe noi, care îți poate schimba viața.

Mai ales atunci când ești tânăr/tânără și ești plin/ă de optimism, ceea ce îți facilitează posibilitatea de a încerca  o mulțime de experiențe. Viața devine mai complicată când ești mai în vârstă, este mai greu să te relaxezi, ai mult mai multe griji și devine mai dificil să-ți faci planuri. Plus că trupul tău fizic așa că acum este momentul perfect pentru a face lucruri cu adevărat nebunești!

Încearcă un sport nou!
Chiar dacă nu ești o persoană atletică, a încerca un nou sport poate însemna descoperirea unei noi abilități, ceea ce este unul dintre cele mai încântătoare lucruri care te va ajuta să-ți crești încrederea și chiar mai mult atunci când este vorba despre o activitate sănătoasă. În plus, dacă vei descoperi un nou sport, probabil că îl vei prezenta tuturor, fie că este vorba de colegi sau de formatori de opinie, fie că este vorba doar despre oameni care vor să încerce ceva nou.

Fă ceva ce te sperie în mod normal!
Gândește-te că, indiferent cât de bătrân ai fi, ar trebui să faci ceva care te sperie în fiecare zi. Indiferent dacă acest lucru înseamnă să apelezi pe cineva necunoscut sau să ai parte de o acțiune nebunească, surclasarea temerilor noastre este întotdeauna un lucru bun. Dar, pe măsură ce îmbătrânim fizic avem tendința de a ne proteja mai mult. Dacă printre lucrurile care te sperie la 25 de ani este skydiving-ul, atunci fă skydiving. Trebuie să o faci acum pentru că în acest moment este posibil și pentru că te va face mai puternic. Atunci când vei fi mai în vârstă și nu vei mai fi atât de agil/agilă, cel puțin atunci vei avea aceste amintiri pline de adrenalină pe care să le poți rememora.

Învață să cânți la un instrument muzical!
Nu suntem cu toții adepți muzicii, dar, cu siguranță că până în acest moment te-ai gândit că este posibil să cânți la un instrument muzical. Așa că, acum a venit și acel moment în care trebuie să începi să-ți pui în practică această dorință. Poate că pianul este prea avansat pentru tine, dar cu siguranță poți învăța să cânți la tamburină. Cântatul la un instrument va ajută la dezvoltarea acelor regiuni insuficient folosite ale creierului și îți va oferi o stare de spirit foarte bună. În plus, atunci când vei participa la o petrecere vei avea ocazia să ii surprinzi pe oameni cu abilitățile tale muzicale.

Cunoaște-ți istoricul familiei tale și întocmește-ți arborele genealogic!
Genealogia s-ar putea să sune ca un cuvânt pronunțat de cei care sunt tocilari, dar este foarte interesant atunci când porți o conversație cu cei din familie să cunoști istoria acesteia. Mai important, bunicii, mătușile și unchii nu vor exista mereu, deci acum este timpul să le adresez toate întrebările pe care le ai despre istoria familiei. Înregistrează-ți conversațiile, ia notițe și fă fotografii. Și, cel mai important, nu adresa doar întrebările pe care le ai, ci începe să cauți în arhiva familiei cu fotografii și înregistrări vechi, deoarece vor apărea mai multe întrebări și, în cele din urmă, va fi prea târziu să le adresezi.

Facebook Comments Box
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top