Filme la cinema

Alerta de Film Nou: “Captain Marvel”. Cand ajunge si in Romania?

Echipa super-eroilor din universul Marvel s-a imbogatit cu o noua eroina cu puteri extraordinare. “Captain Marvel” lupta in filmul cu acelasi nume ca sa apere Pamantul de extraterestri.

Foarte asteptata, dar de un alt gen de public, e si pelicula care duce mai departe aventurile indragitei Mary Poppins.

“Captain Marvel” urmareste transformarea lui Carol Danvers, pilot în cadrul fortelor aviatice americane, intr-o supereroina de temut. Dupa ce i se injectează accidental ADN extraterestru, Danvers poate zbura in spatiu si poate vindeca orice rana.

Sunt doar două dintre superputerile care o vor ajuta sa apere Pamantul in timpul unei confruntari galactice dintre două specii de extraterestri.

Brie Larson, actrita laureata cu Oscar care o aduce la viata pe Captain Marvel, a dezvaluit ca rolul a facut-o sa se simta mai puternica si sa aiba mai multa incredere in fortele proprii.

Pelicula ajunge pe marile ecrane de la noi in martie, anul viitor. Mai devreme, in decembrie, intra in cinematografe filmul “Mary Poppins revine”.

Fantastica dadaca, interpretata de data aceasta de actrita britanica Emily Blunt, este chemata in ajutor de Michael, care e acum adult si tatal a trei copii.

Mary Poppins îi aduce in sprijin pe Jack, care aprinde lampile stradale, si pe verisoara ei excentrica Topsy, interpretata de Meryl Streep.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top