Stiri

4 motive pentru care ar trebui sa alegi o balustrada din sticla

Balustradele sunt folosite in multe cladiri, inclusiv in case si sunt utilizate pentru a sustine scarile, balcoanele etc. Chiar daca acestea pot fi confectionate din diferite materiale, cum ar fi lemn, crom, fier, otel inoxidabil si piatra, balustradele din sticla au devenit extrem de populare, deoarece ofera o multitudine de beneficii. Totodata, astfel de balustrade sunt utilizate in special in arhitectura moderna. Iata cateva dintre minunatele avantaje pe care vi le confera o balustrada din sticla.

  1. Infrumuseteaza orice cladire

Unul dintre avantajele unei balustrade din sticla este capacitatea sa de a infrumuseta orice cladire. Sticla adauga o nota de sofisticat si eleganta oricarei case sau birou. Sticla reflecta si „se joaca” cu lumina, infrumusetand intreaga cladire. Daca va decideti sa va vindeti casa, cu siguranta eleganta sticlei poate convinge cumparatorii sa plateasca mai mult pentru casa.

  1. Aspect modern

Multi oameni prefera un aspect elegant, modern pentru locuintele lor, iar balustrada din sticla este un plus pentru un decor modern. Nu numai ca sticla are un aspect minunat si modern, dar poate constitui si o contragreutate pentru unele dintre elementele rustice care sunt incluse in decorul modern.

Beneficiile functionale si vizuale ale unei balustrade din sticla fac din aceasta o alegere minunata pentru orice cladire. In timp ce puteti plati un pic mai mult pentru o astfel de balustrada, veti face o investitie care va rezista mult in timp; mult mai mult decat o balustrada din lemn sau din metal.

  1. Usor de curatat si intretinut

Veti aprecia de asemenea faptul ca o balustrada din sticla fara rame este usor de curatat si intretinut. Balustradele din alte materiale pot fi dificil de curatat, deoarece sunt proiectate in mod complex. Pentru a curata sticla aveti nevoie de un detergent de geamuri si operatiunea va fi gata in cateva minute. Daca va veti confrunta cu zgarieturi sau alte deteriorari, un polish poate reda frumusetea initiala a sticlei, ceea ce reprezinta un avantaj major in comparatie cu balustradele din metal sau lemn.

4.Rezistenta

Cei care cred ca sticla este un material insuficient de rezistent pentru o balustrada se insala. Balustradele din sticla sunt realizate din sticla securizata cu o rezistenta deosebit de mare. Dincolo de faptul ca rezista la socuri puternice, in cazul in care aceasta sticla cedeaza, ea nu se va sparge in cioburi precum una obisnuita, ceea de confera protectie suplimentara in caz de accidente.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top