Stiri

Lifting-ul facial: ce este si care sunt avantajele de care au parte persoanele care apeleaza la o astfel de interventie

Unul dintre marile avantaje ale acestui secol, din punct de vedere medical, este acela ca persoanele care la un moment dat devin nemultumite de modul in care arata au la dispozitie o gama variata de interventii la care pot apela, pentru a-si corecta micile imperfectiuni. De exemplu, femeile si barbatii care vor sa scape de urmele imbatranirii, pot apela la un lifting facial la Soma Clinic, o interventie non-invaziva, care se realizeaza intr-o perioada relativ scurta si ale carei rezultate sunt vizibile o perioada indelungata de timp.

Ce reprezinta liftingul facial?

Interventiile cunoscute drept lifting facial reprezinta proceduri care se realizeaza de catre medicii de specialitate, numai dupa ce pacientilor li se administreaza o anestestezie generala. Astfel de operatii dureaza intre 2 si 3 ore, iar scopul lor este acela de a ajuta la ridicarea obrajilor, in portiunea mijlocie a fetei, cu scopul de a-i repozitiona mai sus. In acest sens, doctorii aplica pacientilor fire resorbabile ori mici implanturi resorbabile, care ajuta la mentinerea pometilor intr-o noua pozitie. Este vorba despre proceduri care vizeaza, in general, zona dintre pleoapele inferioare si coltul gurii.

In ceea ce priveste liftingurile faciale inferioare, ele sunt folosite pentru intinerirea treimii inferioare a fetei, zona in care, de obicei, apar probleme precum piele cazuta in exces, la nivelul obrajilor, adancirea santurilor, modificarea liniei mandibulei, precum si aceea a gatului. Mai exact, pielea si muschii superficiali ai mimicii sunt ridicati, ascensionati si fixati, in timp ce excesul de piele este indepartat cu succes.

Nu in ultimul rand, liftingul frontal presupune o incizie, care se intinde in zona dintre urechi si trece prin pielea paroasa a capului. Cu ajutorul acestei interventii, medicii elimina pielea in exces, iar, pentru rezultate optime, in timpul procedurii, activitatea muschilor frontali trebuie intrerupta temporar, pana cand tesuturile sunt fixate in noua pozitie.

Avantajele de care au parte persoanele care apeleaza la un lifting

Cu ajutorul unei proceduri de tipul liftingului de la nivelul fetei, adultii se pot bucura foarte repede de un ten mai neted, mai tanar si mai elastic. In plus, recuperarea este una usoara si nu dureaza mai mult de 7-10 zile. In aceasta perioada, adultii nu au restrictii majore in ceea ce priveste stilul de viata sau alimentatia, insa este recomandat sa se menajeze pe cat de mult posibil si sa se odihneasca, pentru a-si reveni in totalitate.

Un alt avantaj semnificativ al interventiilor de tip lifting este acela ca pacientii se pot bucura ulterior de un nivel mai ridicat de incredere in sine. Acest lucru devine vizibil in ceea ce priveste comportamentul, atitudinea, dar si socializarea cu alte persoane. Zambetele redevin largi, iar pofta de viata sporeste in mod considerabil. Oboseala acumulata in timp devine o amintire, insa pacientii trebuie sa se gandeasca mai mult la stilul de viata adoptat si sa fie mai atenti la numarul de ore dormite pe noapte, precum si la alimentatia pe care o aleg.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top