Stiri

4 pasi pentru un transfer de bani in siguranta

banidirectacasa-1411498405
Traim intr-o societate care se misca din ce in ce mai repede in jurul nostru, iar combustibilul care o face sa se miste, este, fara doar si poate, banul. Banul este prezent atat in mediul virtual, cat si in mediul fizic si este acel element pe care absolut toata lumea il apreciaza la adevarata lui valoare.

Una dintre actiunile pe care oamenii din ziua de astazi o fac in fiecare zi este transferul de bani. Banii nu mai trec de la o persoana la alta doar in mod fizic, ci au ajuns sa fie transferati in doar cateva secunde din orice loc al lumii, in orice loc al lumii.

Cum te asiguri ca te poti bucura de un transfer de bani in deplina siguranta?
Atunci cand vorbim despre un transfer de bani, siguranta este unul dintre punctele care creaza cele mai mari probleme. Banii intotdeauna vor fi o tentatie pentru cei care vor sa faca fraude si sa provoace pagube, asadar, trebuie sa gasim cele mai bune solutii prin care banii pe care ii trimitem sa ajunga la destinatie.

Pentru a te asigura ca acest lucru se intampla, este esential sa urmezi cativa pasi, cat se poate de simpli:

 Alege transferul de bani online. Transferand bani online ai o multime de avantaje. In primul rand, elimini riscul ca banii sa iti fie furati, in al doilea rand economisesti timp si in al treilea rand, te bucuri de un confort sporit apeland la o astfel de varianta de transfer.

 Cauta un procesator de transferuri de incredere. Exista sute de procesatori de plati la nivel mondial, insa nu toti pot oferi acea senzatie de incredere in ceea ce priveste transferurile. Este important ca procesatorul sa ofere o multime de elemente de siguranta si sa iti poata garanta ca toate datele tale si evident, toti banii tai sunt in siguranta. Unul dintre procesatorii mari din Romania este PrioriPay, o companie cu capital 100% romanesc, care s-a impus pe piata transferurilor online si a reusit sa isi contureze foarte bine aprecierea clientilor.

 Transfera bani doar in conturi pe care le cunosti si pe baza unor documente. Daca trebuie sa transferi mai multi bani, este bine sa ii transferi in conturile unor persoane pe care le cunosti si eventual, bazandu-te pe un contract. Exista destul de multe persoane care incearca sa produca fraude online, asadar, trebuie sa te feresti de ele.

 Tine-ti documentele in deplina siguranta. Multe dintre fraudele aparute la nivel mondial sunt rezultatul neglijentei oamenilor. Fie ca sunt furate carduri, fie ca sunt furate date personale, aceste lucruri pot provoca daune serioase. Este bine ca toate documentele tale sa fie in deplina siguranta si sa ai mereu un ochi asupra lor.

Respectand aceste lucruri vei putea obtine liniste si tranferuri de bani in care sa ai deplina incredere.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Titus - TransferGo

    July 20, 2015 at 11:20 am

    În ziua de azi, mai e important să verifici și ce taxe sau comisioane practică operatorii de transferuri internaționale de bani, respectiv viteza cu care se face transferul – de exemplu, s-ar putea să merite mai mult să plătești 99p comision fix și banii să ajungă a doua zi lucrătoare, decât să plătești chiar și de 10 ori mai mult pentru livrare instantă.

  2. Profetul zilei

    July 22, 2015 at 7:22 pm

    Bine punctat, Titus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top