Stiri

5 cadouri desăvârșite pentru o proaspătă mămică

Alegerea unui cadou pentru o prietenă ce tocmai a devenit mamă poate fi destul de dificilă, mai ales pentru că ne dorim să îi oferim ceva practic și care să o ajute în sarcinile de zi cu zi, dar, pe de altă parte, ne-ar plăcea ca darul din partea noastră să o încurajeze să se relaxeze și să nu uite de propria-i persoană.

Cadourile care se concentrează în jurul bebelușului sunt primele care ne vin în minte, dar cel mai probabil părinții au deja carucior bebe, pijamale și body-uri, sute de biberoane și sigur au primit chiar și un lego star wars din partea unchiului înnebunit după seria de filme științifico-fantastice. 

Așadar, dacă vreți să faceți o mamă fericită, propunerea noastră este să vă axați asupra cadourilor pentru ea și să încercați să alegeți lucruri care să promoveze odihna și relaxarea, precum cărți, parfumuri și bijuterii. 

O trusă completă de îngrijire personală

Cu un nou membru în familie și emoțiile care vin cu această etapă, nouă mămică ar putea uita cum este să își acorde câteva minute pentru a-și cumpăra produsele cosmetice preferate, iar tu ai putea să o surprinzi fix cu o astfel de trusă. Cremă, demachiant, apă micelară, o loțiune de corp pe bază de lavandă, o cremă de duș și chiar și o lumânare parfumată – sunt lucruri mici, dar vor smulge un zâmbet garantat.

Piese vestimentare sau un voucher de cumpărături

Noul rol va aduce schimbări și în privința priorităților, așadar o mamă va pune pe primul loc copilul și nevoile acestuia și va renunța la cumpărăturile personale, mai ales atunci când este vorba de obiecte vestimentare. Dacă deja ți-a spus într-o discuție ce i-ar plăcea să își cumpere, atunci îți va fi extrem de simplu să alegi cadoul potrivit. Pe de altă parte, dacă nu îi cunoști foarte bine stilul, poți opta pentru un card cadou la unul dintre magazinele preferate, surpriză care o va încânta la maximum. 

O zi la masaj sau la un centru de înfrumusețare

Chiar dacă este pandemie și trebuie respectate măsurile de distanțare, o zi la un centru de înfrumusețare poate fi un cadou potrivit. Mamele, mai ales cele aflate în primele săptămâni, nu mai au timp să-și facă manichiura, să se penseze, să se vopsească sau să se relaxeze așa ar trebui, mereu fiind cu gândul la cel mic și nevoile lui. Astfel, câteva ore petrecute la masaj sau la un salon de înfrumusețare vor face minuni pentru starea de spirit a prietenei tale.

O ședință foto profesională

Cu toate că au devenit din ce în ce mai căutate și promovate, ședințele fotografice cu noul născut pot fi uitate de noile mămici care acum încearcă să se organizeze și să păstreze un ritm calculat în viața lor. Vorbește cu un astfel de studio și oferă-i posibilitatea să își aleagă perioada în care ar putea merge alături de partener și copil. De asemenea, un astfel de cadou poate veni însoțit de un set de tricouri haioase și cu mesaje simpatice.

Bijuterii pe care știi că le iubește sau unele personalizate

O altă idee pentru un cadou perfect sunt bijuteriile. Nu se vor demoda niciodată și mereu vor surprinde extrem de plăcut, fiind un dar valoros și semnificativ. Poți alege cercei, inele, brățări sau îi poți crea un pandantiv personalizat, cu un mesaj simbolic sau poate chiar silueta unei mame cu un bebeluș în brațe.

Sfatul nostru este să eviți cadouri care ar putea transmite un mesaj greșit sau care se bazează mai mult pe nevoile familiei, precum seturi de gătit, creme antirid, loțiuni pentru combaterea vergeturilor și celulitei sau vopsea pentru păr.

Sursă foto: Photo by Daria Shevtsova from Pexels 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top