Diverse

5 lucruri seducatoare pentru dormitor

In timpul unui moment erotic satisfacator pe deplin, pentru ambii parteneri, in dormitor nu ar trebui sa existe inhibitii. Trebuie sa ne bazam pe increderea reciproca dintre noi si partenerul de viata, astfel incat si relatia in sine are mai multe lucruri de castigat, inclusiv toate acele trairi pe care le tot cautam de-a lungul vietii: implinire, fericire, extaz si satisfactie.

Implicit nu ar trebui sa fim reticenti atunci cand vine vorba de jocuri si jucarii sexuale ce pot armoniza perfect o relatie la inceput de drum, fie una ce dateaza deja de foarte mult timp. Astfel de practici si o serie se accesorii disponibile in sex shop, pot duce relatia la un alt nivel si sa ofere mereu acel ceva, nou si inedit, de care partenerul sa fie si mai atras.

Astazi vom vorbi despre 5 accesorii seducatoare care vor face momentul si mai romantic, intensificand toate acele momente de cuplu si transformand noptile erotice in amintiri e neuitat.

5 lucruri seducatoare pentru dormitor

In primul rand, pentru o senzatie deplina de erotism, de obicei femeia preia controlul. Exista foarte multe accesorii dedicate femeilor si/sau momentelor erotice de cuplu care pot transforma momentul intr-unul inedit pentru ambii parteneri. Iata care sunt acestea!

  • Lenjeria sexy

Dupa cum se spune universal ca haina il face pe om, lenjeria erotica anticipeaza cu rafinament implinirea actului sexual. Acesta creste nivelul hormonal si implicit extazul. Orice doamna poate apela pentru o infatisare cat mai seducatoare, o lenjerie dantelata cu portiuni transparent sau si mai seducator, pentru lenjeria comestibila.

Lenjeria comestibila este un concept aparent recent si este ideala in relatiile de cuplu fara prejudicii. Exista lenjerie cu numeroase arome, pe care o poti “asezona” cu frisca.

  • Jucarii sexuale

Nici jucariile sexuale nu mai sunt un tabu. Ele cresc sansele pentru un orgasm de senzatie, oferind placere ambilor parteneri. Este de prost gust sa disimulezi actul sexual in fata partenerilor, la fel cum este de gresit sa nu impartasesti in doi aceleasi trairi pline de extaz. Ce-I in dormitor, ramane in dormitor, asa ca nu te jena in astfel de situatii si apeleaza la jucarii sexuale acreditate de oricate ori este cazul. Poti folosi acceste accesorii chiar si pentru a nuanta senzualitatea din dormitor.

  • Lubrifianti

Pentru cei/cele pentru care atingerea extazului reprezinta o problema serioasa, lubrifiantii specializati sunt cea mai buna optiune. Acestia sunt alcatuiti din produse speciale care sa ajute preludiul si actul sexual sa decurga de la sine, fara niciun fel de disconfort. Este foarte important ca actul sexual sa nu fie dureros si sa ofere placere ambilor parteneri, iar lubrifiantii sunt cheia unui sex reusit.

  • Uleiuri aromatice

Totodata exista si uleiuri aromatice, din plante si/sau fructe care au rolul de a pipera jocurile sexuale si care au la randul lor o actiune orgasmica. La Ollo.ro vei gasi atat uleiuri de tipul lubrifiantilor, cat si uleiuri comestibile si astfel de esente similare, pentru o experienta desavarsita in dormitor. Si tu poti fi un masterul al artelor erotice, la fel cum orice femeie poate fi o adevarata zeita a dragostei.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top