Diverse

5 motive pentru care sa alegi vopsire in camp electrostatic

Pentru ca produsul final sa arate cat mai frumos din punct de vedere estetic dar si pentru ca acesta sa aiba o durata de utilizare cat mai mare este necesar ca acesta sa fie vopsit inainte de a fi utilizat. Vopsirea a evoluat foarte mult in ultimii ani motiv pentru care in momentul de fata exista mai multe variante pentru vopsire. Vopsirea in camp electrostatic este cel mai performant serviciu pentru vopsirea suprafetelor. Acest serviciu este utilizat de un numar din ce in ce mai mare de clienti pentru ca acesta ofera o serie de avantaje care nu pot fi oferite de un alt tip de serviciu. Cresterea duratei de utilizare este unul dintre cele mai importante motive pentru care procesul de vopsire in camp electrostatic este noua tendinta in ceea ce priveste vopsirea suprafetelor.

5 motive pentru care este recomandata vopsirea in camp electrostatic

Procesul de vopsire in camp electrostatic este unul dintre cele mai importante procese tehnologice utilizate in acest moment pe piata. Scopul acestui proces tehnologic este de a mari durata de utilizare a piesei dar si de ai oferi acesteia un aspect estetic cat mai placut. Inainte de a prezenta care sunt 5 dintre beneficiile oferite de catre procesul de vopsire in camp electrostatic trebuie sa precizez ce presupune procesul de vopsire in camp electrostatic pentru a intelege mai bine ce presupune acest proces.

Procesul de vopsire in camp electrostatic este procesul tehnologic prin intermediul caruia piesele care trebuie vopsite sunt introduse intr-o baie de particule de vopsea incarcate electrostatic. De asemenea, exista si varianta pulverizarii vopselii cu un pistol de pulverizare. Indiferent de varianta aleasa, vopsirea in camp electrostatic ofera o serie de beneficii foarte importante. 5 dintre cele mai importante beneficii oferite de catre procesul de vopsire in camp electrostatic sunt urmatoarele:

  1. Stratul de vopsire aplicat pe suprafata este de 2 ori mai gros decat in cazul vopsirii in mod clasic. Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje oferit de catre procesul de vopsire in camp electrostatic.
  2. Suprafetele vopsite utilizand aceasta metoda de vopsire sunt mult mai rezistente la actiunile mecanice care se exercita asupra lor. Este un detaliu foarte important mai ales in cazul in care suprafetele sunt utilizate in medii in care se exercita forte mecanice puternice.
  3. Creste rezistenta la factorii de mediu. Pentru ca stratul de vopsea aplicat prin intermediul procesului de vopsire in camp electrostatic este mai gros, si rezistenta la factorii de mediu este mult mai ridicata.
  4. Varietate mare de culori. Apeland la acest serviciu de vopsire ai posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de culori. Nu acelasi lucru se poate spune despre vopsirea traditionala.
  5. Raportul pret – calitate este unul foarte avantajos pentru clienti. Chiar daca vopsirea in camp electrostatic este mai costisitoare decat vopsirea clasica, durata de utilizare a produselor vopsite in camp electrostatic este mult mai mare ceea ce face ca vopsirea in camp electrostatic sa fie o alegere mult mai eficienta din punct de vedere financiar.

La cine sa apelezi in momentul in care ai nevoie de serviciul de vopsire in camp electrostatic?

Asa cum am afirmat deja, procesul de vopsire in camp electrostatic este un proces care este cautat de un numar din ce in ce mai mare de persoane. Aceasta situatie a condus la aparitia unui numar mare de firme care ofera acest serviciu. https://www.electrostatica.ro/vopsire-in-camp-electrostatic/ este una dintre firmele care in momentul de fata ofera cel mai profesionist serviciu de vopsire in camp electrostatic. De ce? Pentru ca:

  • In cadrul acestei companii lucreaza doar oameni specializati la cel mai inalt nivel in acest domeniu de activitate. Profesionalismul dovedit de catre acestia face ca serviciul de vopsire in camp electrostatic sa fie realizat intr-un mod foarte profesionist, detaliu care face diferenta intre o firma care ofera un serviciu normal si o firma care ofera un serviciu premium.
  • Echipamentele utilizate in cadrul procesului de vopsire sunt de ultima generatie motiv pentru care nivelul de calitate oferit este ireprosabila. Aceasta firma a investit continuu in dezvoltarea serviciilor si face acest lucru in continuare pentru ca isi doreste sa ofere doar servicii premium. Satisfacerea clientilor este unul dintre principiile dupa care se ghideaza activitatea acestei firme.
  • Prmptitudinea este unul dintre cuvintele utilizate cel mai des de catre personalul care lucreaza in cadrul firmei. Din momentul in care clientul a apelat la serviciile oferite de catre aceasta firma trece foarte putin timp pana in momentul in care serviciul dorit este prestat la un nivel calitativ foarte inalt.
  • Nu in ultimul rand, raportul pret – calitate foarte avantajos pentru clienti este un alt motiv pentru care aceasta firma este apreciata de un numar foarte mare de clienti. Spre deosebire de ofertele existente in acest moment pe piata, oferta acestei firme este la un pret la care nu exista concurenta in acest moment.

Concluzii

Vopsirea in camp electrostatic este cel mai performant mod in care pot fi vopsite suprafetele diverselor obiecte sau produse. Pentru ca acest serviciu sa ofere cat mai multe beneficii este necesara apelarea la serviciile oferite de catre o firma care presteaza acest serviciu intr-un mod cat mai profesionist. Electrostatica.ro este in acest moment firma care ofera cel mai performant serviciu de vopsitorie in camp electrostatic. De asemenea, aceasta firma ofera si serviciul de protectii si reconditionari de suprafata cu materiale lichide, finisarea lemnului in camp electrostatic sau sablarea si curatarea suprafetelor. Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite de catre aceasta firma nu ezita sa iei legatura cu personalul acesteia pentru ca aceasta firma chiar ofera servicii premium.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top