Diverse

5 pasi pentru a organiza un city break

Atunci cand decizi ca a venit momentul sa te deconectezi un weekend si vrei sa pleci intr-un city break, cea mai buna solutie pentru tine este aceea de a organiza totul cat mai bine. Astfel, te asiguri ca nu ratezi nimic si ca totul este atent planificat. Tine cont de pasii de mai jos:

Gaseste cea mai buna oferta de cazare

In functie de locatie si de modul in care vrei sa te cazezi, poti gasi mai multe optiuni in orice oras. Spre exemplu, pentru cei care vor un city break in Bucuresti, cea mai buna optiune este https://www.mrg.apartments/. Cazarea in regim hotelier este cea mai buna varianta pentru orice oras, atat din tara, cat si din afara tarii, pentru ca preturile sunt mult mai mici iar calitatea este una foarte buna. Alegand astfel de optiuni de cazare te vei distra mai mult, vei plati mai putin si cel mai important, vei avea mai multa intimitate.

Stabileste obiectivele pe care nu vrei sa le ratezi

Un alt aspect de care sa tii cont, sunt obiectivele turistice la care vrei sa ajungi. Daca iti faci de acasa o lista a celor mai importante obiective turistice de vazut atunci cand esti in concediu, nu vei rata niciunul. Nu ezita chiar sa mergi cu aceasta lista la tine pentru a bifa pe ea tot ce ai vazut deja, astfel incat sa te poti incadra corect in timp. Chiar daca uneori planurile iti pot fi date peste cap din cauza cozilor mari, pune 1 sau 2 obiective pentru fiecare zi pe care sa le vezi obligatoriu si inca 2 sau 3 secundare, la care sa ajungi doar daca ai timp.

Stabileste clar traseele cu mijloacele de transport in comun

Atunci cand nu cunosti foarte bine anumite orase, timpul pe care il pierzi in mijloacele de transport in comun poate fi foarte mare si te poate impiedica sa ajungi acolo unde ai nevoie. Recomandarea noastra este aceea de a stabili traseele dinainte si de a sti exact ce autobuze sau tramvaie sa iei pentru a ajunge rapid la destinatie. Daca aceste mijloace de transport in comun au anumite ore in care functioneaza, recomandarea noastra este sa tii cont de ele pentru a nu le pierde.

Identifica cele mai bune locatii pentru luat masa

Cu siguranta in timpul calatoriei si dupa plimbari indelungate ti se va face foame si va trebui sa gasesti un local in care sa mananci. Iti recomandam in acest sens sa alegi zonele de luat masa de acasa pentru a nu pierde timp pretios cu cautarile in timpul concediului.

Identifica zone pentru suveniruri

Daca identifici de acasa zonele din care poti cumpara suveniruri, va fi mult mai usor pentru tine sa ajungi acolo fara sa cauti mult si vei avea mai mult timp pentru a verifica toate obiectele disponibile din magazinele existente sau de pe tarabe atunci cand mergi la targuri si piete in aer liber. In felul acesta iti va fi mai usor sa gestionezi timpul.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top