Stiri

5 produse care nu trebuie sa lipseasca dintr-un living modern

Poti amenaja in foarte multe feluri sufrageria casei, insa daca iti doresti un living  modern, care sa impresioneze din prima clipa, este bine sa pui accent pe cateva elemente esentiale. 

Citeste articolul si afla de aici care sunt articolele care trebuie sa se regaseasca in sufrageria casei tale, pentru a te mandri cu un living modern, demn de revistele de design interior. 

Iata care sunt produsele care nu trebuie sa lipseasca din sufrageriile contemporane:

  • Boxe 

In cazul in care iti doresti un living de poveste, care sa fie admirat si apreciat de toata lumea, trebuie sa iei in vedere un set de boxe de pe altex.ro, care sa fie de ultima generatie. Alege un model care sa dispuna de numeroase functii, sa fie usor de folosit si sa cuprinda caracteristici de mare interes.  

In fiecare sufragerie trebuie sa se regaseasca un astfel de produs performant, deoarece aceasta este incaperea in care se dau, de obicei, petrecerile de neuitat. 

  • Becuri led multicolore

Vrei ca living-ul tau sa aiba un design cu totul diferit? Atunci amplaseaza in aceasta incapere mai multe becuri led multicolore, care sa ofere atmosfera de neegalat. 

Acest tip de spoturi nu sunt ideale doar in cadrul petrecerilor, ci pot fi utile chiar si in momentele in care stai cu familia la povesti sau cand urmaresti serialul preferat impreuna cu jumatatea ta si ai nevoie de o lumina slaba, care sa nu deranjeze. In plus, acest tip de becuri se potrivesc perfect cu luminitele din bradul de Craciun, asa ca reprezinta o idee excelenta pentru un living modern. 

  • Smart TV

Ai nevoie de un Smart TV pentru a viziona la calitate maxima filmele favorite. Poti face diferite seri de film alaturi de membrii familiei, rude sau prieteni cu ajutorul unui astfel de produs modern. 

Alege un model cu diagonala mare, cu rezolutie buna, care sa te satisfaca pe deplin. Este foarte important ca in sufrageria casei tale sa se regaseacsa o astfel de plasma de dimensiuni mari.

  • Piese de mobilier minimaliste

Se poarta foarte mult design-ul minimalist, asa ca este indicat sa pui accent pe acesta. Poti sa te orientezi catre piesele de mobilier cu linii drepte, multifunctionale, care sa te ajute in mai multe scopuri. 

De exemplu, poti achizitiona o masuta de cafea de dimeniuni mici, intr-o nuanta frumoasa de alb, care sa incorporeze un sertar ideal pentru reviste sau carti. In cazul in care nu te multumeste aceasta idee, poti sa alegi un taburet din catifea, care la fel ca in cazul masutei, sa aiba ascuns un loc de depozitare, ideal pentru paturi multicolore. 

  • Tablouri cu design abstract

In momentul in care amenajezi, este recomandat sa incerci sa iti pui amprenta si asupra peretilor, nu doar a produselor care se afla pe podea. De aceea, ai nevoie de tablouri abstracte, care sa anime zidurile living-ului. 

Alege tablouri in nuante de alb si negru, deoarece acestea sunt versatile si se potrivesc, indiferent de culorile pe care le ai in sufragerie. In plus, daca la un moment dat doresti sa renovezi, acestea pot fi folosite in continuare, datorita culorilor usor de asortat. 

In cele din urma, tine cont de toate sugestiile de mai sus, daca iti doresti un living care sa se faca remarcat cu usurinta. 

Sursa foto: Pexels.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top