Stiri

Vrei o baie de vis? Află ACUM de ce ai nevoie pentru amenajarea dușului perfect!

Locuința pe care reușim să o construim sau să o achiziționăm prin eforturi considerabile devine dintr-o simplă casă, un spațiu al liniștii, al căldurii și confortului, devine, într-un singur cuvânt, acasă. În acest loc ne simțim în siguranță și putem fi noi înșine după ce renunțăm la măștile pe care societatea impune să le purtăm pentru a ne putea integra cu ușurință în diferite medii. Acasă este locul la care ne întoarcem cu drag, un refugiu, un spațiu al destinderii și relaxării după o zi obositoare la muncă. Aici, alături de cei dragi, ne încărcăm bateriile și ne pregătim pentru a ne îndeplini cu succes obiectivele și sarcinile zilnice.

O baie de vis pentru relaxare și răsfăț

Fiecare încăpere din locuința ta are o utilitate și o anumită ambianță pe care tu și familia ta v-ați gândit să i-o oferiți. Bucătăria poate fi locul în care toată familia, îndrumată de cel mai priceput la gătit, poate munci împreună pentru cele mai gustoase rețete. Livingul este zona de relaxare, a serilor de film în familie, asezonate cu gustări și, bineînțeles, voie bună. Băile au și ele rolul lor, sunt un loc în care te retragi și vrei ca printr-o baie caldă și lungă să scapi de energiile negative adunate pe parcursul zilei. Pentru a avea această posibilitatea trebuie să gândești baia în această manieră. Dușul este locul în care îți poți pune ordine în gânduri, te poți debarasa de problemele și de stresul cotidian și poți intra în atmosfera de acasă, pregătit pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi.

  1.     Pereți de sticlă

Ultimul lucru pe care ți-l dorești după o zi obositoare este să intri într-o cabină îngustă de duș în care te poți mișca cu greu. Pe lângă că spațiul oferit este unul mic, cabinele normale vor fi afectate în timp de apă, își vor pierde din aspectul inițial și vor crea probleme. O soluție mai simplă, mai eficientă și poate chiar mai accesibilă financiar este aceea de a achiziționa pereți de sticlă pe care să-i folosești ca delimitatoare între spațiul dușului și restul băii. În funcție de suprafața băii și de cum îți dorești să folosești spațiul respectiv, te poți întinde cu dușul astfel încât acesta să devină spațios. Această variantă, pe lângă utilitatea practică pe care o oferă, are și avantaje estetice contribuind la o îmbunătățire a aspectului băii.

  1.     Rigolă scurgere

Pentru a evita împrăștierea apei prin baie atunci când pierzi noțiunea timpului și ești doar tu cu gandurile tale sub jetul cald de apă trebuie să ai o scurgere care să funcționeze corespunzător. Poți alege să montezi în pardoseală o rigolă pentru scurgere de la promokasa.ro. Această variantă, montată pe lățimea spațiului de jos, reprezintă o modalitate modernă și o inovație a tehnicilor sanitare pentru a evita evenimentele neplăcute. Rigola este, de asemenea, ușor de curățat și nu afectează aspectul dușului sau al băii, aceasta fiind montată într-o manieră subtilă, plăcută ochiului.

Așadar, dacă îți dorești să intri într-un duș pe care să-l folosești pentru a scăpa de gândurile și energiile negative adunate pe parcursul zilei, poți face alegerile potrivite care să îți ofere un spațiu generos, aspectuos și plăcut de folosit.

Sursă foto: pexels.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top