Stiri

5asec – Expertul in textile la Iasi

5àsec este o curatatorie de calitate cu o experienta vasta in domeniu si tocmai ce a ajuns si la Iasi si ii gasiti pe strada Sf. Lazar numarul 29, intre cladirea de birouri Amazon si 7am Coffe to Go. 5àsec a fost infiintata acum 45 de ani pornind de la o idee simpla: „Curatare chimica de calitate la momentul potrivit si locul potrivit! Combinatia de profesionalism si pasiune a dus brandul 5asec pe primul loc la nivel mondial in domeniul ingrijirii textilelor.

Ce reprezinta 5asec?

Diagnoza/Evaluare: In momentul in care veti aduce articolele la ei, fie ele vestimentare sau de uz casnic, vor stabili ce fel de pete exista si ce tratament urmeaza a se aplica in functie de aceasta evaluare, pentru a obtine rezultate optime.

Indepartarea petelor Inainte de curatare: intrucat procesul de curatare propriu-zis vizeaza tesatura per ansamblu, utilizarea agentilor de curatare locali permite actionarea directa asupra petelor si indepartarea lor inainte de spalare. Cei de la 5ASEC au selectat o gama de produse, adaptate numeroaselor tipologii de pete, de culori, precum si naturii tesaturii din care este făcut articolul. Prin urmare, agentii de curatare folositi in prespalare ajuta la optimizarea curatarii si spalarii articolelor vestimentare.

Curatarea sau spalarea: in urma evaluarii tesaturii, prietenii 5ASEC stabilesc ce fel de proces se potriveste articolului vestimentar, alegand dintre curatare chimica, curatare cu apa sau spalare. In prima faza, atat compozitia materialului cat si ornamentele sau accesoriile, reprezinta elemente-cheie ce sunt luate in calcul inainte de selectarea tipului de tratament ce urmeaza a fi aplicat.

Calcarea: 5ASEC pune mare pret pe rezultatul final, astfel că fiecare articol va fi returnat in stare optima, fara ca fibra să fie afectata. Tehnicile sunt imbunatatite constant, nu doar in ceea ce priveste calitatea procesului, ci si conditiile de lucru ale echipei.

Controlul calitatii: dupa ce articolele sunt calcate, se verifica minutios calitatea spalarii si curatarii, la fel si cea a calcarii, conform standardelor 5ASEC. Apoi, cand va se inapoiază produsul, se pune mare pret pe satisfactia/feedbackul vostru. Cu alte cuvinte veti verifica calitatea articolelor vestimentare pe care le-ati lasat la ei.

Merita sa incercati curatarea incaltamintei la 5àsec pentru ca in momentul de fata, acestia sunt singurii ce ofera acest tip de curatare.

 

5àsec este cea mai mare companie care ofera servicii de curatare chimica din lume, cu 2.000 de unitati in 30 de tari. Compania creste cu 100 de unitati pe an, are peste 7.000 de angajati care deservesc 120.000 clienti pe zi.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top