Business

6 lucruri care arata ca o companie este de incredere

companie de incredere

Cine acorda atentie detaliilor esentiale, isi va da seama cu usurinta daca o companie este de incredere sau nu. Vechimea pe piata, parerea clientilor despre produsele sau serviciile oferite, metodele de comunicare si prezenta online, gradul de implicare pentru o societate mai buna, sunt doar cativa factori care denota maturitatea unei companii.

O firma de incredere are angajati pregatiti

Ce este o companie fara angajati pregatiti? O companie cu clienti nemultumiti! Asadar, o companie care pune accent pe pregatirea angajatilor sai si le ofera oportunitatea de a se dezvolta profesional, este o firma de incredere. Atat trainingurile interne, cat si cursurile externe sunt variante la indemana de a-i ajuta pe angajati sa se dezvolte. O alta solutie este accesul la diverse biblioteci si resurse de specialitate, in functie de domeniul in care activeaza.

O companie cu vechime pe piata a castigat increderea clientilor

Un alt indiciu despre o companie de incredere este vechimea pe piata: de cati ani activeaza in mediul economic. De exemplu, KRUK Romania activeaza de 15 ani pe piata, dupa cum anunta si Libertatea (aici poate merge sa punem link catre articol din libertatea). O companie care a rezistat atat de mult schimbarilor politice, economice si pandemice, in mod cert este de incredere.

Aparitiile in presa fac dovada ca o companie merita atentia romanilor

Publicatiile online si offline care scriu despre anumite companii arata ca exista un interes al audientei lor pentru acele societati comerciale. Astfel, numarul de aparitii pozitive in presa nationala si internationala sunt un alt indiciu ca o companie este de incredere.

Canalele de comunicare ale acestor societati suntun alt mod care demonstreaza seriozitatea lor. Informatia de pe site-urile proprii, prezenta online in social media, alaturi de aparitiile in presa, arata transparenta si interesul de a comunica cu societatea.

Vechimea angajatilor este alt factor care denota incredere

Este de ajuns vechimea pe care o are compania pe piata? Da, dar creste si mai mult increderea cand aceasta are angajati cu o vechime de peste 11 ani in echipa respectiva. Inseamna ca este orientata atat catre angajati, cat si catre clienti. Se spune ca un angajat fericit face un client fericit.

Parerile pozitive de la clienti cresc increderea intr-o companie

Pentru a-si imbunatati produsele sau serviciile, marile companii efectueaza sondaje de satisfactie in randul clientilor. Tinand cont de parerile lor, evolueaza si rezista pe piata, venind cu noi solutii de ultima generatie. Altfel spus, companiile care tin cont de parerile clientilor si primesc feedback pozitiv de la ei se bucura de un nivel crescut de incredere.

Campaniile de implicare sociala pentru o lume mai buna sunt alt semn de incredere

O firma care a inteles ca trebuie sa ofere ceva societatii in care activeaza, este net superioara celorlalte societati care se concentreaza preponderent pe cifra de afaceri. Majoritatea marilor companii coopereaza cu ONG-uri care au experienta si stiu de ce anume are nevoie societatea. Organizeaza impreuna campanii si dezvolta solutii pentru grupurile dezavantajate, sustin educatia, angajatii se ofera sa doneze sange, sa planteze pomi, etc.

Aceste 6 aspecte arata cat de serioasa este o companie si daca a castigat sau nu increderea societatii in care isi desfasoara activitatea.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top